
Gourmet Fesztivál a Millenárison
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Ezen a területen lassabban és eltérő módon haladt a szocialista átalakulás.
Milyen hatással volt az államosítás a hazai gasztronómiára? Hogyan fejlődtek a szocialista trösztök és nagyvállalatok a korábbi évekhez képest? Ezeket a kérdéseket boncolgatja Török Róbert történész-muzeológus előadásában, ahogyan arra is választ kaphatunk, hogyan zajlottak a „népjóléti” turisztikai fejlesztések, szállodák éttermek modernizációja.
A Nagy Imre Emlékház eseménye július 29-én, 16 órakor kezdődik.
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Nemzetközi ízek, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagymama féle palacsinta, sós palacsinta, és megannyi különleges íz vár!
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.