
Gourmet Fesztivál a Millenárison
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Ön is táplálékallergiával küzd? Megpróbálkozott már több módszerrel, de egyik sem jött be?
A díjmentes, élő főzősuliban Sebestyén Szilvia táplálkozási szakértő bemutatja a biztonságosan fogyasztható alapanyagokat, az ezekből készült finom ételeket, valamint azt is, hogy milyen arányban és gyakorisággal, valamint milyen kombinációkban fogyasszuk ezeket, hogy ne legyen hiányállapotunk. Időpont: január 28., 19 óra. Részletek ezen az oldalon.
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Nemzetközi ízek, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagymama féle palacsinta, sós palacsinta, és megannyi különleges íz vár!
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.