Íme a legújabb divat – Budapest Central European Fashion Week





A Magyar Divat & Design Ügynökség immár 10. alkalommal rendezi meg hazánk és a régió egyik legmeghatározóbb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Weeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.29.
divathét

Idén az Ukrainian Fashion Week szervezőivel együttműködve kiemelt szerepet kapnak a magyar és regionális márkák mellett az ukrán tervezők alkotásai.

Fotó: Facebook

Augusztus 29. és szeptember 4. között ismét divatvárossá válik Budapest, a Szépművészeti Múzeumban tartott tavasz–nyári kollekciókat felvonultató divatbemutatók mellett városszerte több helyszínen is lehetőség lesz divattematikus programok látogatására.

Az idei kerek évfordulón a BCEFW és az Ukrainian Fashion Week közötti összefogás jegyében szeptember 3–4. között a hazai és régiós tervezők között kiemelten szerepelnek az ukrán márkák: két önálló catwalk show-val és egy kollektív fashion show keretein belül mutatkoznak be a közönség számára.

BCEFW SS23 divatbemutatók:

szeptember 3–4.

Szépművészeti Múzeum

BCEFW SS23 side eventek:

augusztus 29. és szeptember 4. között

Budapest több pontján

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetők el: www.bcefw.com

 





Top hírek

társasjáték

Májusi Rummikub Klub

Gyorsan elsajátítható stratégiai, logikai, kombinációs készséget fejlesztő, fenntartó játék, ami minden korosztálynak ajánlott.







Hírlevél-feliratkozás