Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár – Hungexpo





Az eseményt idén az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kísérőrendezvényeként valósítják meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.07.
mezőgazdaság

„Célunk bemutatni az agrárium és az élelmiszeripar szereplőit, az egészséges, fenntartható, GMO-mentes élelmiszereket, valamint szakmai fórumot biztosítani az ágazat szereplőinek az agrárgazdaság aktuális kérdéseinek megvitatására” – írják a szervezők. Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárral kapcsolatos aktuális információkat az omek.amc.hu honlapon, valamint a sajtóban és egyéb kommunikációs felületeken publikálja az Agrármarketing Centrum.

Fotó: Shutterstock

A szakmai E pavilonban mutatják be az Agrárminisztérium szakmai programjait és interaktív formában azok eredményeit. A fókuszban az öntözésfejlesztés, az országfásítási program és a vidékfejlesztés áll majd, a kiváló magyar borok iránt érdeklődő látogatókat pedig borszemináriumi tér várja.

A kistermelői B pavilonban interaktív foglalkozásokon ismerkedhetnek meg a résztvevők hungarikumainkkal: kistermelői vásáron és mesterségbemutatón vehetnek részt, a kisebbeket pedig gyermeksziget várja. Az őshonos udvarban bepillantást lehet nyerni a hazánkban tenyésztett állatfajok, -fajták és védett, őshonos magyar haszonállatok sokaságába.

Időpont: október 07-10. között





Ezeket olvastad már?
Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre – előadás

Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre – előadás

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Fotóbörze a Ferencvárosi Művelődési Központban

Fotóbörze a Ferencvárosi Művelődési Központban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás