A háztartási energiafogyasztás, a közlekedés és az étkezés azok a legfőbb területek, ahol jelentős mennyiségű energiát, és kibocsátást tudunk megspórolni a mindennapi életünkben.
A GreenDependent Intézet karbon-lábnyom csökkentéssel foglalkozó online, műhelymunka-sorozatának márciusi részében azt nézik meg közelebbről a hozzáértők, hogyan befolyásolja az életmódunkhoz köthető kibocsátásainkat az, hogy mi és honnan kerül a tányérunkra. De választ kaphatunk arra is, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy klímabarátabb bevásárlási, étkezési és főzési szokásaink legyenek. Időpont: március 25., 17.30. A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre