RETRO RÁDIÓ

Idén 3 év után először újra Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkban! (x)

Az idei karácsonyi ünnepi időszakot végre ismét a méltán népszerű Mikulás Expressz programmal köszönthetik az érdeklődők, amelyet 2019 után ebben az évben újra megrendeznek. A családok egyik kedvenc eseményére december 2-án, szombaton kerül sor a Vasúttörténeti Parkban, a megszokott színes programokkal, a Nyugati pályaudvartól való vonatozással, és persze a Mikulással és manójával.Megosztás
Szerző: PR CIKK
Létrehozva: 2023.11.17.
Módosítva: 2023.11.20.
gyermek PR cikk Mikulás Expressz Vasúttörténeti Park ajándék

2023. december 2-án, szombaton két – egy délelőtti és egy délutáni – előadással tér vissza a gyermekek és felnőttek egyik kedvenc adventi programja, a Mikulás Expressz, amelynek a Vasúttörténeti Park Orient csarnoka ad majd otthont. Akinek kedve van egy autentikus adventi vonatozással is összekötni az élményt, annak érdemes a Nyugati pályaudvarról induló különleges, ünnepi vonatútra is jegyet váltania, amelynek természetesen a Vasúttörténeti Park lesz az végállomása, ahol rengeteg színes program várja majd az érdeklődőket

Már régóta vártuk, hogy visszatérjen

A valódi karácsonyi hangulatot délelőtti és délutáni előadások színesítik majd, érdemes 10 és 13, valamint 14 és 17 óra közé időzíteni az érkezést a parkba. Délelőtt és délután is fellép majd az Alma zenekar, valamint Kőhalmi Ferenc is, aki interaktív bűvészműsorával szórakoztatja a gyerekeket. A mozgalmas szórakozás jegyében a kerti vasutazás korlátlanul igénybe vehető az esemény alatt, de ugyancsak próbára tehetik ügyességüket a gyermekek készségfejlesztő játékokkal, ahol az óriás jenga és amőba, célba dobás, reflexjátékok mellett egy labirintus is várja őket. Ha szusszannának egyet, akkor mézeskalács-díszítéssel, karácsonyi díszek, vagy akár pompomfigurák készítésével is foglalatoskodhatnak, melyek akár a fenyőfa ünnepi díszei is lehetnek később. A Mikulás és manója sem maradhat ki a mulatságból, akik persze nem érkeznek üres kézzel, sőt akár fotózkodhatnak is velük a vendégek!

Az idei év egyik legizgalmasabb napja lesz december 2-a a park életében, hiszen 2019 óta először rendezhetjük meg az év egyik leghangulatosabb és legkedvesebb eseményét. A Mikulás Expresszt már mi is legalább annyira vártuk, mint vendégeink, reméljük, hogy idén ismét a családokkal közösen varázsolhatjuk különlegessé az adventi időszak kezdetét

 – mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.

Nagy öröm ez a gyerekeknek

Jegyinformáció:

A Vonatjegyek ára felnőtteknek és gyermekeknek egységesen 9250 Ft/fő. A vonatjegy ára tartalmazza az oda- és visszautat a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között, a szórakoztató színpadi és interaktív programokat, valamint a korlátlan kerti vasutazást, illetve gyermekek esetében az 1 darab mikuláscsomagot. Vonatjegyet a www.mavrailtours.hu oldalon tudnak vásárolni az érdeklődők.

A Sétálójegyek vásárlására kizárólag a Vasúttörténeti Park weboldalán, valamint a helyszínen, a főbejárati pénztárnál van lehetőség egységesen 6950 Ft/fő áron. A Sétálójegyek korlátlan kerti vasutazásra jogosítanak fel a rendezvény napján, továbbá a gyermekjegyek (melyek 8 hónapos és 14 éves kor közötti gyermekek számára válthatóak meg) mellé 1 db ajándék mikuláscsomag jár az eseményen.

Csecsemőkorú gyermekeknek (8 hónapos kor alatt) a belépés ingyenes, viszont így ők nem jogosultak az ajándék mikuláscsomagra.

Programinformációk, vonatindulások:

Délelőtti előadás:

Vasúttörténeti Park nyitvatartás: 10.00–13.00

Mikulás Expressz vonat indulása a Nyugati pályaudvarról: 9.45 

Mikulás Expressz vonat vissza a Nyugati pályaudvarra: 12.55

Alma zenekar koncertje: 11 órai kezdettel

Délutáni előadás:

Vasúttörténeti Park nyitvatartás: 14.00–17.00

Mikulás Expressz vonat indulása a Nyugati pályaudvarról: 13.45

Mikulás Expressz vonat visszaindul a Nyugati pályaudvarra: 16.55

Alma zenekar koncertje: 14.30 órai kezdettel

További információért kattints IDE!

 

Ezeket olvastad már?
Ők a legjobb szakemberek Budapesten (X)

Ők a legjobb szakemberek Budapesten (X)

Rekordidő alatt juthatnak álomotthonhoz a fiatalok – A CSOK Plusz kaput nyit a korszerű otthonteremtésre

Rekordidő alatt juthatnak álomotthonhoz a fiatalok – A CSOK Plusz kaput nyit a korszerű otthonteremtésre

Éves matrica a magyar autópályákon (X)

Éves matrica a magyar autópályákon (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Top hírek

PR cikk

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzata víziközmű-üzemeltetési jogviszony létrehozása céljából pályázatot ír ki Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának tulajdonában álló víziközművek bérleti-üzemeltetési szerződés alapján történő üzemeltetésére a közműves ivóvízellátás és a közműves szennyvízelvezetés és -tisztítás, mint víziközmű-szolgáltatási ágazatok vonatkozásában. (X)

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás