5 ok, amiért érdemes társasjátékot ajándékoznod karácsonyra!





Ahogy, játékos lélek! Te gondoltál már a társasjátékokra karácsonyi ajándékként? Húzz magad elé egy forró kakaót, dőlj hátra, és kísérj el minket egy kis karácsonyi kalandra, ahol megosztjuk veled, miért is érdemes a társasjátékoknak helyet adni a szívünkben és a fa alatt ezen az ünnepen! A Gamefun csapata elárulja, hogy miért lehet tökéletes ajándék egy jól megválasztott társasjáték, és még egy szuper termékajánlóval is kedveskednek neked! Olvass tovább! (x)



Megosztás
Szerző: PR CIKK
Létrehozva: 2023.11.09.
társasjáték karácsony ajándékozás

1.  Közös társasjátékozás: Közös időtöltés a digitális világban

Ebben a modern, digitális korban, ahol az okostelefonok és tabletek királyok és királynők, a társasjátékok egyedi lehetőséget biztosítanak arra, hogy valódi, fizikai interakcióba lépjünk szeretteinkkel. Ki ne örülne egy kis offline időnek, ahol az érintőképernyő helyett a szeretett családtagok arcát láthatjuk és együtt nevethetünk, taktikázhatunk?

Fotó: gamefun.hu

2.  Fejleszti az agytekervényeket

Egyszerű dominótól a bonyolult stratégiai játékokig, a társasjátékok kihívást és fejlődési lehetőséget kínálnak minden korosztálynak. Szóval, miközben a kisöcséd megpróbál meghódítani egy új kontinenst a kedvenc stratégiai társasjátékában, vagy a nagymamád a Dixit kártyákkal varázsol egy új történetet, biztos lehetsz benne, hogy nem csak jól szórakoznak, hanem a szürkeállományukat is edzik!

3.  Megosztott élmények, örökké tartó emlékek

Emlékszel arra az alkalomra, amikor a barátod az utolsó körben beelőzött a Monopolyban, és te csak a börtönben üldögéltél? Vagy amikor az egész család hajnalig ült a nappaliban, mert senki sem akart veszíteni? Ezek azok az emlékek, amik évek múlva is előkerülnek a családi és baráti vacsorákon.

4. Bárkinek, bármilyen korban

A társasjátékok világában nincsenek korhatárok. Legyen szó a kistestvéredről, aki most ismerkedik a számokkal, vagy a nagypapádról, aki egy háború stratégájaként érzi magát – mindenkinek van tökéletes játék.

5. Fenntartható és örökérvényű

Míg a legújabb technológiai csecsebecsék elavulnak és lecserélődnek, egy jól megválasztott társasjáték generációkon át szolgál. Sőt, milyen szép is, ha egy játékot nem csak a gyerekeknek, de az unokáknak is tovább lehet adni!

A Gamefun kedvenc társasjátékai

Csak egy szójáték: Amikor szó szót követ! Egyszerű, de mégis zseniális játék, mely az Év játéka díjat is elnyerte. A játékosok közösen, egy-egy szó segítségével próbálják meg egyiküket rávezetni a feladványra. Szuperül fejleszti az asszociációs képességeket.

Triominos travel: Háromszög dominó jellegű játék kicsiknek és nagyoknak! Párosítsd úgy a háromszögeket, hogy minden oldaluk egyezzen a vele szomszédos értékkel. A hideg, téli estéken duplán jó játék.

Azul társasjáték: Egy gyönyörű, élvezetes családi társasjáték, mely az Év játéka díjat is elnyerte. A játékosok szép csempéket választanak és építenek be a saját csempemozaikjukba, minél okosabban, hogy az övék legyen a legértékesebb!

Robbanó cicák kártyajáték: Fergeteges, pörgős, tele nevetéssel! Ebben a társasjátékban a játékosok meg akarják úszni, hogy robbanó cica kártyát húzzanak a pakliból, és ezért ravasz trükköket vetnek be.

Tehát, kedves olvasó, amikor a következő alkalommal az ajándékozás gondolata foglalkoztat, gondolj arra, hogy a társasjáték nem csak egy egyszerű doboz. Egy ajtó a közös élményekhez, a nevetéshez, a tanuláshoz és a családi kötődés erősítéséhez. A karácsonyi hangulat nem csak a fa alatt kezdődik, hanem az asztal körül, amikor kinyitjuk ezt a bizonyos a dobozt, és együtt játszunk. Nézz szét a Gamefun oldalán és válaszd ki a tökéletes karácsonyi ajándékot!

(x)





 





Ezeket olvastad már?
Ablakon „bedobott” pénz: hogy ne szökjön el az energia (X)

Ablakon „bedobott” pénz: hogy ne szökjön el az energia (X)

Innovációval a gyerekek életéért (X)

Innovációval a gyerekek életéért (X)

Hogyan legyünk jó gazdik?

Hogyan legyünk jó gazdik?

Ajándék szélvédő bevonatot osztogattak a biztonsági övet használóknak (X)

Ajándék szélvédő bevonatot osztogattak a biztonsági övet használóknak (X)

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás