RETRO RÁDIÓ

5 ok, amiért érdemes társasjátékot ajándékoznod karácsonyra!

Ahogy, játékos lélek! Te gondoltál már a társasjátékokra karácsonyi ajándékként? Húzz magad elé egy forró kakaót, dőlj hátra, és kísérj el minket egy kis karácsonyi kalandra, ahol megosztjuk veled, miért is érdemes a társasjátékoknak helyet adni a szívünkben és a fa alatt ezen az ünnepen! A Gamefun csapata elárulja, hogy miért lehet tökéletes ajándék egy jól megválasztott társasjáték, és még egy szuper termékajánlóval is kedveskednek neked! Olvass tovább! (x)Megosztás
Szerző: PR CIKK
Létrehozva: 2023.11.09.
társasjáték karácsony ajándékozás

1.  Közös társasjátékozás: Közös időtöltés a digitális világban

Ebben a modern, digitális korban, ahol az okostelefonok és tabletek királyok és királynők, a társasjátékok egyedi lehetőséget biztosítanak arra, hogy valódi, fizikai interakcióba lépjünk szeretteinkkel. Ki ne örülne egy kis offline időnek, ahol az érintőképernyő helyett a szeretett családtagok arcát láthatjuk és együtt nevethetünk, taktikázhatunk?

Fotó: gamefun.hu

2.  Fejleszti az agytekervényeket

Egyszerű dominótól a bonyolult stratégiai játékokig, a társasjátékok kihívást és fejlődési lehetőséget kínálnak minden korosztálynak. Szóval, miközben a kisöcséd megpróbál meghódítani egy új kontinenst a kedvenc stratégiai társasjátékában, vagy a nagymamád a Dixit kártyákkal varázsol egy új történetet, biztos lehetsz benne, hogy nem csak jól szórakoznak, hanem a szürkeállományukat is edzik!

3.  Megosztott élmények, örökké tartó emlékek

Emlékszel arra az alkalomra, amikor a barátod az utolsó körben beelőzött a Monopolyban, és te csak a börtönben üldögéltél? Vagy amikor az egész család hajnalig ült a nappaliban, mert senki sem akart veszíteni? Ezek azok az emlékek, amik évek múlva is előkerülnek a családi és baráti vacsorákon.

4. Bárkinek, bármilyen korban

A társasjátékok világában nincsenek korhatárok. Legyen szó a kistestvéredről, aki most ismerkedik a számokkal, vagy a nagypapádról, aki egy háború stratégájaként érzi magát – mindenkinek van tökéletes játék.

5. Fenntartható és örökérvényű

Míg a legújabb technológiai csecsebecsék elavulnak és lecserélődnek, egy jól megválasztott társasjáték generációkon át szolgál. Sőt, milyen szép is, ha egy játékot nem csak a gyerekeknek, de az unokáknak is tovább lehet adni!

A Gamefun kedvenc társasjátékai

Csak egy szójáték: Amikor szó szót követ! Egyszerű, de mégis zseniális játék, mely az Év játéka díjat is elnyerte. A játékosok közösen, egy-egy szó segítségével próbálják meg egyiküket rávezetni a feladványra. Szuperül fejleszti az asszociációs képességeket.

Triominos travel: Háromszög dominó jellegű játék kicsiknek és nagyoknak! Párosítsd úgy a háromszögeket, hogy minden oldaluk egyezzen a vele szomszédos értékkel. A hideg, téli estéken duplán jó játék.

Azul társasjáték: Egy gyönyörű, élvezetes családi társasjáték, mely az Év játéka díjat is elnyerte. A játékosok szép csempéket választanak és építenek be a saját csempemozaikjukba, minél okosabban, hogy az övék legyen a legértékesebb!

Robbanó cicák kártyajáték: Fergeteges, pörgős, tele nevetéssel! Ebben a társasjátékban a játékosok meg akarják úszni, hogy robbanó cica kártyát húzzanak a pakliból, és ezért ravasz trükköket vetnek be.

Tehát, kedves olvasó, amikor a következő alkalommal az ajándékozás gondolata foglalkoztat, gondolj arra, hogy a társasjáték nem csak egy egyszerű doboz. Egy ajtó a közös élményekhez, a nevetéshez, a tanuláshoz és a családi kötődés erősítéséhez. A karácsonyi hangulat nem csak a fa alatt kezdődik, hanem az asztal körül, amikor kinyitjuk ezt a bizonyos a dobozt, és együtt játszunk. Nézz szét a Gamefun oldalán és válaszd ki a tökéletes karácsonyi ajándékot!

(x)

 

Ezeket olvastad már?
Ők a legjobb szakemberek Budapesten (X)

Ők a legjobb szakemberek Budapesten (X)

Rekordidő alatt juthatnak álomotthonhoz a fiatalok – A CSOK Plusz kaput nyit a korszerű otthonteremtésre

Rekordidő alatt juthatnak álomotthonhoz a fiatalok – A CSOK Plusz kaput nyit a korszerű otthonteremtésre

Éves matrica a magyar autópályákon (X)

Éves matrica a magyar autópályákon (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Top hírek

PR cikk

Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának pályázati hirdetménye vízközművek üzemeltetésére (X)

Hajdúszoboszló Város Önkormányzata víziközmű-üzemeltetési jogviszony létrehozása céljából pályázatot ír ki Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának tulajdonában álló víziközművek bérleti-üzemeltetési szerződés alapján történő üzemeltetésére a közműves ivóvízellátás és a közműves szennyvízelvezetés és -tisztítás, mint víziközmű-szolgáltatási ágazatok vonatkozásában. (X)

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás