Alexis TikTokra töltött fel egy videót, amiben a váratlan szülésének a történetét meséli el a követőinek. A most 19 éves lány még évekkel ezelőtt, 15 évesen vált anyukává, pedig meggyőződése volt, hogy nem terhes.

A fiatal lány 2017 elején picit rosszul lett és sokat égett a gyomra. Ekkor elkezdett aggódni, hogy terhes, hiszen korábban anyukája azt mesélte neki, hogy amikor Alexissel volt várandós, akkor neki is sokat égett a gyomra. A diáklány ekkor terhességi tesztet készített, ami negatív lett, így megnyugodott, hogy más lehet a gond.

Ahogy teltek a hónapok a hasfájása elmúlt és minden maradt a régiben. Nem nőtt meg a hasa, nem volt hányingere és a menstruációi sem maradtak ki. Azt gondolta, hogy minden rendben van. Nyári szünet után ezzel a tudattal tért vissza az iskolapadba, ahol az első napon semmi probléma nem volt. Este azonban fájdalmai voltak, bár bevett gyógyszert, a hátfájása és a hasfájása nem akart elmúlni. A szülei kisegítették a mosdóba, ahol azt érezte, hogy nyomnia kell, így szólt az anyukájának.

„Anya, azt hiszem, éppen szülök” – ordította állítása szerint. Az anyuka erre annyit kért, hogy menjen le a lánya az emeletről. Mire az anyjuk megnézte, hogy mi történik, már kilógott az éppen születő gyermek feje.

@alexis.queen18

Storytime about my cryptic pregnancy! Like&follow if you want a pt.2 #crypticpregnancy #foryoupage #fyp #teenmum #storytime #followme #surprisebaby

♬ original sound – Sarah Cothran