RETRO RÁDIÓ

Ez az, ami tuti lefaragja az éveket – Videó!





Most az UFO 2 nevű szépségkütyü a legnagyobb sláger a beautypiacon. Teszteltük az okosarckezelőt, és nem csalódtunk.



Megosztás
Szerző: Urmai Gabriella
Létrehozva: 2021.05.07.
szépség

Az UFO 2 lassan egy hónapja része az életemnek. Ez a tenyérnyi arckezelő eszköz feldobja a reggeleimet, és lezárja a stresszes napokat.

Pedig először azt hittem, hogy ez megint egy újabb hókuszpókusz, ami úgy akarja meghódítani a szépségpiacot, hogy teljes és gyors kozmetikai kezelést ígért, aztán a vége csupán egy kellemes masszázs. A FOREO UFO 2 szónikus készüléke azonban mindennap rácáfol erre. Már neve is van: Pinkinek hívom.

AZ UFO 2 külsőre is csinos (Fotó: Foreo)

Mindössze 90 másodperc alatt elvégez egy teljes arckezelést az UFO 2, váltogatva a hideg-, a meleg- és a fényterápiát, valamint a szónikus pulzálást. Saját pakolásokat is lehet venni hozzá, de bármilyen krémet bejuttat a bőr legmélyebb rétegeibe. Eddig jól hangzik, de mit jelent ez a gyakorlatban?

Az összehangolódás

Az UFO 2 készülékhez le kell tölteni a telefonra egy ingyenes alkalmazást, amelynek segítségével elindulhat a finomhangolás. Ennek az a lényege, hogy teljesen személyre lehet szabni a kezeléseket, a bőrtípusunknak, az életkorunknak, sőt még a napi életvitelünknek is megfelelően. A készüléket a bekapcsolás után felismeri az applikáció, és ettől kezdve végigvezet a kiválasztott terápián.

Okosmaszkoló

A 8 különböző LED-fény közül a kék például azért felelős, hogy ne jöjjenek elő a pattanások – ezt tinifunkciónak nevezem –, a zöld a pórusokat stimulálja, a piros – személyes kedvencem – pedig a kollagéntermelést serkenti, és ezzel is lefaragja a ráncokat. Heti egyszeri kezelés javasolt, de én „függő lettem”, úgyhogy mindennap használom. Az okos arcmaszkos kezelés revitalizálja és felfrissíti a bőrt pontosan úgy, ahogy a profi kozmetikai kezelésekkel csinálják a szakemberek.

A fényterápia fontos eleme a kezelésnek (Fotó: Foreo)

Saját verzió a programokra

A készülékhez vásárolható maszkok mellett saját pakolást is készíthetünk úgy, hogy bármilyen fátyolmaszkot az arcunkra terítünk, és a készülék számunkra szimpatikus funkciójával végigmegyünk az arcunkon.

Előtte, alatta, utána (Fotó: Metropol)

Pinki, az új kedvenc

A kis szerkentyű külalakra is csinos – én nevet is adtam neki: Pinkinek hívom –, gyorsan feltölthető, hónapokig bírja egyetlen töltéssel. Kis helyen elfér, úgyhogy egy stresszes napon érdemes bedobni a táskába, mert a lazító szónikus masszázsfunkció akár a kocsiban, egy hosszabb pirosnál is használható.

Ár-érték arány

A FOREO UFO 2 ára első rákeresésre igencsak borsosnak tűnik, de ha egy kicsit is utánaszámolunk, megtérül. Egy alapos kozmetikai kezelés alsó hangon 10 000 forintba kerül, 10 kezeléssel azonban már be is hoztuk a kütyü árát. Ez ugyan nem a legolcsóbb kozmetikai eszköz, de a kis gép olyan kényeztetést nyújt, amit egy bizonyos kor után megérdemlünk. Szuper születésnapi ajándék is lehet, ennek minden nő garantáltan örül.

Mit tud?

  • csökkenti a szem alatti köröket
  • serkenti a kollagéntermelést
  • ápolja a szem körülötti bőrt
  • egyesíti a bőr tónusát
  • csökkenti a ráncokat
  •  

     

    Technikai paraméterek:

    Thermo-Therapy – 45 fokra fel tud melegedni, ragyogóvá teszi az arcbőrt, eltávolítja a faggyút a bőrből, megnyitja a pórusokat a szérumok, maszkok és krémek intenzívebb hatása érdekében. LED-fényterápia – 8 különböző fény, amely egészséges kisugárzást kölcsönöz bőrének. Cryo-Therapy – 5 fokra lehűl, csökkenti a pórusokat és az arc puffadását, megemeli és feszesíti az arcbőrt. T-Sonic™ Power – hanghullámok, amelyek mélyen a bőrbe hatolnak, akár 10 000 pulzáció egy perc alatt – gyengéden maszírozza arcbőrét, segít detoxifikálni, javítja a krémek és szérumok felszívódását.

     





    Ezeket olvastad már?
    Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

    Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

     Te emlékszel még, mi volt régen Black Friday helyett a boltokban? Teszteld velünk!

    Te emlékszel még, mi volt régen Black Friday helyett a boltokban? Teszteld velünk!

    Így dobhatod fel a fekete ruhákat

    Így dobhatod fel a fekete ruhákat

    Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

    Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás