Évadköszöntő Utcabál a József Attila Színháznál

"Ismét szélesre tárjuk színházunk ajtaját és szeretettel várjuk közönségünket egész délután a kulisszákon innen és túl."



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.14.
József Attila Színház program utcabál

"Elhangzik majd számos dal a Macskafogó című előadásunkból, felcsendülnek a legnépszerűbb rajzfilm slágerek, sőt ízelítőt kaphatnak a Shrek és a Luxemburg grófja című új bemutatónkból is.

Évadköszöntő Utcabál
Évköszöntű utcabál lesz!

A legkíváncsibbak betekinthetnek a kulisszák mögé is, a 14.00, 14.30, 15.00 és 15.30-kor induló kulisszajárásokra a [email protected] címen tudnak jelentkezni az időpont megjelölésével. A legkisebbek számára pedig arcfestéssel, karkötőkészítéssel, gombfocival és ugrálóvárral is készülünk.

A programokon a részvétel ingyenes.

A rendezvény 14.00-tól 17.30-ig tart, de nem érdemes fél 6 után hazamenni, hiszen 19.00 órától Pozsgai Zsolt: Jávor hajnalai című zenés játékát tekintheti meg a közönség Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor, Kelemen Fanni, Neumark Zoltán, Balogh Bodor Attila és Imre Roland előadásában.

Az esti előadásra még válthatók jegyek."

Helyszín: József Attila Színház (Róbert Károly körút 27, Budapest 1134)









Top hírek

Kassa

Marczi dokumentumfilm: 66 szezon

A stilizált dokumentumfilm az uszoda 66 szezonját meséli el visszaemlékezésekkel, archív filmfelvételekkel, eljátszott és spontán jelenetekkel.





Hírlevél-feliratkozás