Startol az Eleven Tavasz





Kezdve a gasztronómia szerelmeseivel, a kultúra- és művészetkedvelőkön át egészen az aktív kikapcsolódni vágyókig, mindenki megtalálhatja majd a számára legkedvesebb programot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.03.
Módosítva: 2024.05.03.
művész gasztronómia kultúra

„Május 3–4 között, ahogy azt már megszokhatta tőlünk a közönség, színes és változatos programokkal várjuk az érdeklődőket.  

Eleven Tavasz
 

Az aktív pihenésre vágyók válogathatnak különböző témákban megrendezésre kerülő workshopjaink között, vagy részt vehetnek interaktív vezetett sétáink egyikén. A kikapcsolódni vágyóknak is készülünk lehetőségekkel, egy finom ebéd vagy vacsora elfogyasztását követően belehallgathatnak akár egy könnyűzenei koncertbe, vagy végigjárhatják az utca művészei által létrehozott aktuális kiállításokat, kültéri alkotásokat.

Az Eleven Tavasz helyszínei idén is a Gellért tértől egészen a Feneketlen-tó vonaláig tartanak. Áprilisban már kihelyezésre kerülnek információk az eseménysorozatban résztvevő helyszínek kirakatában, az adott helyhez kapcsolódó eseményekről, művészekről és alkotásaikról. Elevenedjen ön is a Bartók Béla Boulevarddal!
Programfüzetünk részletes leírását a linkre kattintva találjátok!”
https://online.fliphtml5.com/uhucw/vbvc/... 
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás