Nőnapi áriaest a Rost Andrea Művészeti Alapítvány szervezésében





A kurzus három tehetséges basszbaritonja, Antóni Norbert, Borbély Lehel Tihamér és Czinke László áriaestet ad a nemzetközi nőnap tiszteletére.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.08.
Módosítva: 2023.03.08.
Nőnap, áriaest

A Rost Andrea Művészeti Alapítvány 2017-ben alakult. 2022-ben a megújult kuratórium fő célja az volt, hogy a világszerte ismert és elismert opera-énekesnő, Rost Andrea átadhassa sokszínű szakmai tudását. 

Nőnapi áriaest a Rost Andrea Művészeti Alapítvány szervezésében
 

Az alapítvány első, nagy eseménye a 2022. szeptember 26. és október 2-a között megrendezett PályaStart Mesterkurzus volt, mely a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával jött létre, együttműködésben a Zeneakadémiával, a Magyar Zene Házával és a Benczúr Kulturális Központtal. Az intenzív, egyhetes mesterkurzus során a képzés résztvevőinek lehetősége nyílt a közös munkára Rost Andrea opera-énekesnővel, a mesterkurzus művészeti vezetőjével és a kurzus megálmodójával, illetve olyan ismert szakemberekkel, akik a pályájuk korai szakaszában tudnak segíteni egy művész szakmai életének elindításában.

Az eseményen a kurzus három tehetséges basszbaritonja, Antóni Norbert, Borbély Lehel Tihamér és Czinke László ad áriaestet.
Házigazda: Rost Andrea
Zongorán kísér: Harazdy Miklós
Teljes árú jegy: 3000 forint
Kedvezményes diák/nyugdíjas: 2600 forint
Időpont: március 8., 19.15
Helyszín: Benczúr Ház Rendezvényközpont





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás