Utcabál, gasztronómia és gyerek foglalkozások a Francia Intézet előtt!





Francia utcabál - zenei és gasztronómiai felfedezések, kézműves foglalkozások.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.09.
utcabál

„A Francia Intézet július 9-én rendezi meg hagyományos utcabálját az intézet előtti téren, ahol a francia nemzeti ünnepet zenével és tánccal, illetve kézműves foglalkozással fogjuk megünnepelni. A jó hangulatot az újonnan nyílt Bistrot français fogja fokozni, ahol borokat, söröket, és finom harapnivalókat kínálnak, a Raclette by Lili pedig fenséges raclette-jeiket hozza el a mulatságba.

Fotó: Facebook

17.00-tól 19.00-ig a GYIK hely tart művészeti foglalkozást gyerekeknek és felnőtteknek, az épület 30. évfordulójához kapcsolódó közös alkotásokkal.

Gyerekeknek: A szülinapi ünnepségek örömkönnyeket fognak csalni a Francia Intézet ablakaiba. Az installáció a nap folyamán kerül fel az épületre.

Felnőtteknek: közös GIF készítés - rajzolj meg egy kockát az intézet szülinapi frame-animációjába!

20.00 és 21.00 között a Macy Gray-el és Seu Jorgéval is együttműködött Anna Majidson francia énekesnő fog tartani egy intim hangulatú koncertet a La Rivière című albumának dalaiból.

21.00-től OIEE áll a lemezjátszókhoz, és keveri a francia elektro legnépszerűbb képviselőinek szettjeit, mint a Daft Punk, a Phoenix vagy a Justice.

Este 22.15 és éjfél között az est zárásaként egy meglepetés előadó a francia elektronikus zene nagy slágereivel emeli a hangulatot a tetőfokára.

A rendezvény ingyenes.”





Ezeket olvastad már?
Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Vár a Kertvárosi Majális!

Vár a Kertvárosi Majális!

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Top hírek

programok

Vár a Kertvárosi Majális!

Nézz meg egy jó kis bábszínházas előadást, vagy ismerd meg a májusfaállítás rejtelmeit, de ha akarsz, részt vehetsz a Magna Cum Laude koncertjén is!





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás