A Soros-szervezetek irányítják a magyar pedofilellenes törvény elleni támadásokat





Megint ugyanaz történik, mint amikor az illegális migráció ellen lépett fel Magyarország. Soros György és fia, egyben kijelölt utódja, Alex Soros támadásokat indítottak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.29.
támadás

A Soros György bevándorláspárti spekuláns által finanszírozott álcivil szervezetek indítottak nemzetközi lejáratókampányt Magyarország ellen a pedofilellenes és gyerekvédelmi törvény miatt - ez derül ki, ha végigvesszük a tiltakozó szervezetek listáját, amelyek Brüsszelben is erőteljes lobbitevékenységet folytatnak. Pontosan ugyanazokról a szervezetekről van szó, amelyek Magyarországot az illegális migráció elutasítása miatt támadták. Vagyis az Amnesty Internationalről, a Civil Liberties Union for Europe-ról, a TASZ-ról, a Human Rights Watch-ról és persze a Magyar Helsinki Bizottságról. Nem véletlen, hogy ezen szervezetek magyarellenes hazugságkampányát a „Soros karmesterének„ nevezett Gerald Knaus vezényli le, aki korábban a migráció kapcsán támadta hazánkat. A háttérben pedig nem csak Soros György jelenik meg, hanem a Soros-birodalom örököse, Alex Soros is - írja az Origo.

Az elmúlt napokban az UEFA-tól Brüsszelig nemzetközi össztűz zúdult Magyarországra, csupán azért, mert az Országgyűlés elfogadott egy törvénycsomagot a gyermekek védelme érdekében, amely a pedofilok ellen, a gyerekek és a szülők jogai mellett áll ki. A pedofilellenes törvényt a Soros György amerikai milliárdos által finanszírozott álcivil szervezetek homofóbtörvénynek kezdték hazudni, annak ellenére, hogy az legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre (természetesen, amennyiben nem követnek el pedofil bűncselekményt, de itt sem tesz különbséget a nemi irányultság között). A lap az alábbiakban , hogy mely Soros-szervezetek bonyolítják le a Magyarország ellen irányuló, nemzetközi lejáratókampányt, annak érdekében, hogy megfeleljenek a milliárdos spekulánsnak és a Soros-birodalom trónörökösének, leendő új főnöküknek, Alexnek. Míg ugyanis Soros Györgynek - részben politikai és üzleti céljai miatt - az illegális és tömeges migráció volt személyes ügye, addig fia, Alexnek az LMBTQ-propaganda a személyes ügye. Az apja által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki akarnak megfelelni, mivel fokozatosan ő veszi át a Soros-birodalom vezetését. Fotó: AMNESTY INTERNATIONAL MAGYARORSZÁG/FACEBOOK
Az Amnesty International Magyarország közösségi oldalai tele vannak genderpropagandával. Természetesen készültek a müncheni magyar-német meccsre is két migránsbarát propagandaanyag publikálása között.

Civil Liberties Union for Europe

A Civil Liberties Union for Europe honlapján, a „képzés” rovatban Israel Butler és Valentin Toth tollából jelent meg egy írás, „Aktivisták: hogy ne beszéljetek a mérgező törvényekről„ címmel. Valentin Toth a budapesti ELTE hallgatójaként diplomázott, és korábban – egyebek közt – digitális újságírással foglalkozott. A június 18-ai írás fő mondanivalója az, hogy a pedofilellenes törvény elnevezés használatával hibáztak az ezt támadó erők. Éppen ezért a szerzők azt tanácsolták az újságíróknak, hogy „meg kell állniuk egy pillanatra, és végiggondolniuk azokat a szavakat, amelyeket a beszámolóikban és a kampányaikban használnak.” Ezek után - láss csodát - hvg.hu múlt hétfőn „homofóbtörvényként„ kezdte emlegetni a jogszabályt, 26 óra leforgása alatt 9 cikkben említve ezt a kifejezést, majd más baloldali propagandalapok is elkezdték követni. https://twitter.com/LibertiesEU/status/1407252773125689346 A Civil Liberties Union for Europe közösségi oldalai egyébként tele vannak a magyar pedofilellenes törvény ellen uszító tartalmakkal.

TASZ

Magától értetődően a Civil Liberties Union for Europe magyarországi tagszervezete, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ ) is tiltakozott a pedofiltörvény ellen.

Human Rights Watch

A Human Rights Watch is kivette részét a Magyarország ellen a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvény kapcsán indított nemzetközi fake news-kampányból. https://twitter.com/hrw/status/1406973177922719745?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1406973177922719745%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.origo.hu%2Fitthon%2F20210625-pedofiltorveny-soros-gyorgy-alex-soros-amnesty-tasz-helsinki-lmbtqpropaganda.html

Magyar Helsinki Bizottság

Nem maradhatott ki a sorból a Magyar Helsinki Bizottság sem, amely már a kezdetektől álhíreket terjesztett a pedofiltörvényről.

Háttér Társaság

A Háttér Társaság hosszú évek óta Soros György pénzéből működik. Vezetőjük, Dombos Tamás LMBTQ-aktivista – a hvg.hu beszámolója szerint – a pedofilellenes törvényt homofób törvénynek hazudta.
Természetesen tüntetésre is biztatták az LMBTQ-aktivista híveiket. A fentiek jól mutatják, hogy megint ugyanaz zajlik, mint amikor Magyarország megállította az illegális migránsáradatot: a Soros-birodalom azonnal egyszerre mozdult meg és próbálta támadni hazánkat. Akkor is jelentős lobbierőt vetettek be Brüsszelben, és most is.

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás