A visszaesésről már a Metropol is beszámolt, a jelenséget korábban a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is megosztotta a Facebook-oldalán.

Értetlenül állunk a dolog előtt, mert ennek okairól a Facebook nem adott előzetes tájékoztatást. Nem tudjuk, hogy a jelenség hátterében technikai probléma van, vagy az a már korábban bejelentett szándék, hogy visszaszorítsák a politikai tartalmakat” – fogalmazott Dömötör Csaba.

A problémát Novák Katalin a családokért felelős tárca nélküli miniszter is észlelte

A politikus az észrevételét a közösségi oldalán osztotta meg.

A Facebook nem LIKE-olja a politikát – ettől harsog az elmúlt 24 órában a közösségi média. Valóban, én is érzékeltem a változásokat a saját Facebook-oldalamon. Azonban felháborít, hogy ezzel párhuzamosan a magyar családokat segítő támogatásokkal kapcsolatos információktól is megfosztják követőimet. A Facebook mindeddig nem adott hivatalos magyarázatot arra vonatkozóan, hogy szándékos cenzúráról, vagy más hibáról lenne szó. Mindaddig kérem önöket, hogy állítsák át a Facebookon a követési beállításaikat! Maradjunk együtt, videón mutatom hogyan!” – írta a bejegyzéséhez Novák Katalin.

A Facebook nem LIKE-olja a politikát – ettől harsog az elmúlt 24 órában a közösségi média. Valóban, én is érzékeltem a…

Posted by Novák Katalin on Saturday, April 10, 2021