Mint arról korábban beszámoltunk, levelet írt Donald Trump előző amerikai elnök Orbán Viktornak. Ez abból a fotóból derült ki, amit a magyar kormányfő a Facebook-oldalára töltött fel. Az írás alapján Donald Trump válaszolhatott Orbán Viktornak, ugyanis írása elején megköszöni „gyönyörű levelét”, valamint a magyarok támogatását. A címzésben látható, hogy Donald Trump a Mihály keresztnevet is használja a címzésben.

A volt amerikai elnök a folytatásban kifejezte háláját a magyar miniszterelnök barátságáért, és küzdelmét a mindkettőjük által nagyra tartott értékekért: a függetlenségért, a hazafias büszkeségért és a szabadságért.

Ezután feleségével, Melania Trumppal közösen is jókívánságaikat küldte Orbán Viktornak és családjának. Zárásként áldást kért a magyar kormányfőre és Magyarországra, majd keresztnevén írta alá a levelet: Donald.

A levélben külön kézírással egy afféle „utóirat” is feltűnik. Ebben azt írta, nagyon tetszett neki Orbán Viktor szereplése Tucker Carlson műsorában. Ezzel azzal a nagy sikerű, immár több mint négymillió megtekintésű interjúra utalt, amelyet a Fox News sztárriportere magyarországi látogatása során készített a miniszterelnökkel.