RETRO RÁDIÓ

Márki-Zay Péter ostobának tartja a népszavazás kérdéseit - Videó!





Márki-Zay Péter világossá tette, hogy megválasztása után azonnal el fogja törölni a gyermekvédelmi törvényt, és ostobának nevezte az erről szóló népszavazást is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.01.
elvadult vélemény

Márki-Zay Péter az M1 riporterének kérdésére is egyértelművé tette, hogy ha tehetné, eltörölné a gyermekvédelmi törvényt. Tehát nem védené meg a kiskorú gyermekeket például a szexuális fejlődésüket befolyásoló, vagy a nemváltoztatást népszerűsítő médiatartalmaktól, mint ahogy azt sem korlátozná, hogy az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak – írta meg a hiradó.hu.

„Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt. Igen. Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni” – fogalmazott a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay Péter szerint a törvény gyűlöletkeltő és ő az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának. A baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének arra ugyanakkor nincs ötlete, hogy mit tenne akkor, ha kiderül, hogy tévedett és mégis valós a probléma.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje ostoba kérdéseknek nevezte a gyermekvédelmi törvény megvédéséről szóló népszavazáson témáit is, amikre ő nem is akar válaszolni.

Az Országgyűlés keddi ülésén döntött arról, hogy a gyermekvédelmi törvény megvédéséről népszavazást tartanak 2022 tavaszán. A baloldali pártok az erről szóló parlamenti vitát és a szavazást is bojkottálták.

Az alábbi kérdésekben lehet népszavazás:

„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”

„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”

„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?”

„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?”





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás