Mi vagyunk az európai magyarok! Akik 2022 után létrehoznak egy nyugodt, európai Magyarországot – üzeni Gyurcsány Ferenc hivatalos oldalán, szerető elvtársai körében.

Gyurcsány, a választásokhoz közeledve, igyekszik meg nem történté tenni dicstelen országlása emlékét – írja a Ripost.

Az őszödi beszéd? Ugyan már? Ki emlékszik arra? Lárifári. Ki emlékszik arra, mit műveltek, mit művelnek a koronavírus-járvány idején?

Nos, szerencsére elég sokan.

Az őszödi nemzetmentő, most mintha visszatérne KISZ-es, MSZ(M)P-s gyökereihez, s az Internacionáléból tanultak szerint a múltat végképp eltörölné. Most éppen azt, hogy miként hergelt a kínai és az orosz vakcina, az oltási kampány ellen.

Fotó: Magyar Nemzet/Mirkó István

Valakinek a párt agytrösztjében bizonyára eszébe jutott, nem tesz jót az „imázsuknak”, hogy a koronavírus-járványban meghalt politikusuk, Penz András pártja kommunikációját követve visszautasította a kínai vakcinát. Halálát követően pedig eltűntek Penz oldaláról az oltásellenes és a koronavírus-betegségére utaló bejegyzések.

Az Origó a történtek után a DK sajtóosztályától megkérdezte: miért törölték a szóban forgó tartalmakat meghalt képviselőjük Facebook-oldaláról, illetve hogy ezek után is folytatják-e a vakcinák elleni kampányukat.
Erre az Origó egyelőre nem kapott választ, így a válasz a törlés maga: A múltat végképp eltörölni!” Az Internacionáléból vett idézet lett Gyurcsányék jelmondata.

Úgy tűnik, a baloldal visszatért a törlés „kultúrájához”.