RETRO RÁDIÓ

Tüntetésre készül a baloldal Budapesten, a Szabad sajtó útján





Magyarország ki akar maradni a szomszédságában dúló háborúból, de van, akinek ez nem tetszik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.02.
V. kerület tüntetés

A mai napon, április 2-án tüntetést szerveznek a Szabad sajtó útján, amit a szervezet egy Facebook-eseménnyel hirdetett meg.

Szombaton délután, egy nappal a választások előtt tüntetést szerveznek a Szabad sajtó útjára. A szervezők azzal hirdették meg a tüntetést, hogy „Orbán Viktor oroszbarát politikája ellen” tiltakoznak. Szerintük azzal, hogy a miniszterelnök semleges marad a háború kérdésében és nem akar magyar fegyvereket és katonákat küldeni, azzal a gyilkos, Vlagyimir Putyin oldalára áll. Az Egymillióan a szabad Ukrajnáért, önmagát civil szervezetnek nevező csoportosulás a Facebookon szervezi a megmozdulást, úgymond a „szabad és független Ukrajnáért”, ahogyan fogalmaznak: „tiltakozásul Orbán Viktor árulása, sunnyogása ellen.” A szervezők a tüntetéssel Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felhívásának tesznek eleget.

Ez egy háborúpárti tüntetés, nem titkoltan annak érdekében, hogy a baloldal malmára hajtsa a vizet és belevigye Magyarországot a háborúba.

A magyar kormány számára azonban magyar emberek érdeke a legfontosabb

A magyar emberek érdeke pedig az, hogy Magyarország kimaradjon ebből a háborúból. A kormány nem hagyja, hogy belesodorják az országot ebbe a háborúba, mert a baloldallal ellentétben álláspontjuk szerint ez nem a mi háborúnk. Emlékezetes: a baloldal kormányfő-jelöltje egyenesen azt mondta: „Ukrajna a mi háborúnkat vívja”.

Ezzel szemben Orbán Viktor kormányfő álláspontja a kezdetektől fogva következetes és világos: ez nem Magyarország háborúja, Magyarországnak ebből a háborúból ki kell maradnia, és a háború árát nem fizettethetik meg a magyarokkal. Ha a baloldal nyer, – fogalmazott Orbán Viktor.

A kormányfő szerint nem kétséges, hogy a háborúért a felelősség az oroszok vállát nyomja és Magyarország erején felül segít azoknak, akik a háború elől menekülnek, de a magyar kormány nem hagyja, hogy Magyarországot belevigyék ebbe a háborúba, és aki azt szeretné, hogy ez így is maradjon, az az országgyűlési választásokon a Fideszre szavaz. Csak a Fidesz képes megvédeni Magyarország biztonságát, az ország nyugalmát – hangsúlyozta Facebook-oldalán Orbán Viktor:





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás