Te melyik gofrit választanád? Mutatjuk a kínálatot





A Ferenciek terén nemcsak a teraszos vendéglátóhelyek kínálnak frissítő csemegéket, hanem a mini házikóban működő Habos Gofri is, ahol több mint 20-féle variációból válogathatjuk össze a kedvencünket, és fogyaszthatjuk el helyben a szabadban, vagy vihetünk belőle haza.



Megosztás
Szerző: Fodor Erika
Létrehozva: 2021.07.07.
V. kerület Édesség

A Ferenciek tere 4. szám alatti kis gofrisütödében eredeti családi recept alapján készült, helyben sütött, ropogós gofrifinomságok, több mint 20-féle ízesítésben, öntetekkel, szórásokkal, valódi tejszín-, málna- és csokihabbal variált kínálatával várják ennek a tartalmas édességnek a kedvelőit.

Habos Gofri a Ferenciek terén! (Fotó: Szerző felvétele)

A gofrit készítő lányok kérdésünkre elmondták, idén végig nyitva voltak, és jöttek is a gofrikedvelők hűségesen a kedvencükért, de azért most mindenki örül, hogy egy séta után erre kanyarodva helyben gofrizhat egyet.

Nutellás, tejszínhabos-csokis, szórt mogyoróval (Fotó: Szerző felvétele)

– Van, aki hozzánk jön kávézni, mert azzal is szolgálhatunk, vagy itt futnak össze, ide beszélik meg a találkozót suli vagy munka után: randevú a gofrisnál.

Túrós-málnahabos (Fotó: Szerző felvétele)

Mivel nehéz a huszonféle variációból választani, megkérdeztük, melyik a legnépszerűbb. Megtudtuk, hogy még mindig a klasszikus nutellás-banános, sokhabos, csokis, maggal szórt a menő, de újabban közkedvelt a túrós málnahabos gofrijuk is.

Nutellás, hm… (Fotó: Szerző felvétele)

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás