RETRO RÁDIÓ

A Vízöntő ma a nyugalom szigetén érezheti magát





Ennek a csillagjegynek békével és kiegyensúlyozottsággal fog telni a szombati napja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.18.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha tapasztalatlannak is érzi magát abban, amit ma tennie kell, azért ne csüggedjen el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphat ingyen. Ilyen az élet, és ezt a leckét, úgy látszik, még önnek is meg kell tanulnia.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha tehetné, ma ki sem mozdulna otthonából, és a négy fal biztonságában pihenné ki fáradalmait. Ám a munkát, úgy tűnik, ma még nem kerülheti el. Valakinek a kitartás az egyetlen megoldás és legfőbb erény.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Valamiről nagyon megfeledkezett, és ez visszavonhatatlan konfliktusokhoz vezethet. Jó lenne, ha a jobb szervezés és a hibák elkerülése végett végre pontos listát vezetne tevékenységéről. A pontosság nagy erény!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha csökönyösen csak a saját álláspontjához ragaszkodik, nem érheti el a remélt változást. Az efféle megátalkodottsággal csak azt éri el, hogy épp akikre számítana, azok fognak eltávolodni öntől. Hallgasson a kedvesére is!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Igyekezzen ma személyiségének rokonszenves vonásait kimutatni. Kellő diplomáciai érzékkel így sikerül felülemelkednie a nehezebb helyzeteken, és estére már sokkal jobban fogja érezni magát, mint a nap kezdetén.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap a lazább életfelfogású Szüzeknek kedvez. Ha ön nem az a görcsölős fajta, és minden eseményt – legyen az jó vagy rossz, váratlan vagy remélt – könnyedén vesz, akkor még a nehézségeket is a javára fordíthatja.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma olyan nehézségeken is úrrá tud lenni, amelyek már hosszabb ideje nyomasztóan hatottak önre. Végre megtalálja az óhajtott nyugalmat az életében. Az este pedig egy váratlan találkozást hozhat egy régi baráttal vagy barátnővel.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma az élet olyan területén is érdemes kockáztatnia, ahol eddig nem mert, s ehhez inspiráló hatásokat küldenek önnek az égiek. Szerelmi életén is hamarosan változtathat, ha ön is úgy akarja. Ha magányos, ma vegye nyakába a világot!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A bolygók pozitív sugárzást küldenek a Nyilasok felé, ami nyugalmat, harmóniát biztosít. Talán még soha nem érezte magát olyan jól az otthonában, mint most.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Úgy érezheti, kicsit háttérbe szorult az életében a szerelem. Ne ijedjen meg, ez nem csalódást jelent, legfeljebb azt, hogy valami más válik fontosabbá az életében, amit eddig mellőzött. Néha a kötelességek is örömforrássá válhatnak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és alapjában véve derűs hangulatot hozhatnak önnek. Kellemes lesz a napja, még akkor is, ha egyébként semmi nem történik. Egy puha fotelben olvasgatott jó regénynél semmi nem lehet jobb.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok Halak érezheti ma úgy, hogy megtalálta a belső békét. Próbája meg is őrizni ezt a nyugalmat, még akkor is, ha a későbbiekben a körülmények kedvezőtlenebbé válnának. A boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése.





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás