RETRO RÁDIÓ

Vérpezsdítő napok jöhetnek a Mérleg életében





Komolyabb érzéseket hozhat a Mérleg hölgyek számára egy találkozás, amely sok izgalmat ígér. A Halak életereje és megérzései sokat segítenek a munkájában és a magánéletében is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.23.
csillagjegy horoszkóp

Szeptember 23.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ez egy kiváló nap, tele kellemes meglepetésekkel, kiegyensúlyozott hangulattal. A csillagok javulást ígérnek anyagi téren. A napokban úgy tűnik, lehetőség adódik arra, hogy kibővítse a tevékenységi körét, így újabb bevételi forrásokhoz jut.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Némileg visszaesik a szárnyalása az üzleti életben, de az csak átmeneti megtorpanás. A művészetek utáni érdeklődése is kezd most csillapodni, ezért inkább lemondja néhány, mostanában tervezett kiállítás vagy koncert meglátogatását.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Az elszántság és a kitartás lesznek ma a segítőtársai. Elképesztő munkatempót diktál, ami szép jutalmat is hozhat maga után. Érzelmi élete hevesebb, ám annál szerelmesebb időszakot ígér. Itt a romantikázás ideje. Tegyenek nagy sétákat a partnerével.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ez egy száz százalékos nap minden téren. Igazából ön sem érti, honnan érkezik ez az erő, ez a pozitivitás. Ha meg is rekednének az intézni való dolgai, a pozitív életszemlélete átlendíti a nehézségeken. Partnere csodálja a ragyogását!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Úgy érzi, szinte a gondolataival irányítja az életét, ugyanis mostanában bármit kívánt, vagy bármire erősebben gondolt, az egyszer csak valamilyen formában teljesült. Kerülje munkahelyén az új embereket, mert megzavarhatják a tevékenységében.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ma különösen vigyázzon az egészségére! Kerülje az éles tárgyakat és a nagyobb elektronikai készülékeket. Bár többen is megpróbálják befolyásolni a véleményét egy fontos üggyel kapcsolatban, ne hallgasson másokra. Mostanában ne kössön új barátságokat.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Minden, amit ma elér, az a kitartásának és a sok, eddig befektetett energiának köszönhető. A mai nap különösen kedvez a nagy bevásárlásoknak, a nem szokványos üzleti megoldásoknak. A Mérleg hölgyeket egy izgalmas találkozás várja, amely komolyabb érzéseket hozhat.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Pénzügyi helyzete meglehetősen kellemetlen és nyomasztó érzéseket vált ki önből, de ennek ellenére maradjon nyugodt és álljon ellen a könnyű sikerrel kecsegtető megoldásoknak. Orvosától kérjen végre időpontot, a halogatás semmi jóra nem vezet.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Tudatosan figyeljen a gondolataira, mert az emberek többsége észre sem veszi, hogy gyakran magának köszönheti a negatív dolgokat az életében. Lehet, hogy átmenetileg szinte reménytelennek tűnnek a vágyai, tervei, de érdemes folytatni az utat.

Bak

XII. 22.–I. 20.

A mai, az ellentmondások napja. Hiába igyekszik mindenki felé érthetően, pozitívan kommunikálni, környezete nem vevő az erőfeszítéseire, szinte alig hallják meg a mondanivalóját. Este a partnere kedveskedni próbál önnek, értékelje hát az erőfeszítéseit.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Eleget törte azon a fejét, hogy végre elismerje saját magának is: tudja már, ki miatt sodródott ilyen nehéz helyzetbe. A nap második felében örvendeztesse meg magát és családját valamilyen szabadtéri, aktív programmal, mindenki hálás lesz érte.

Halak

II. 20.–III. 20.

Életerő árad a jegy szülötteiben, megérzései pedig sokat segítenek a munkájában és a magánéletében is. Figyeljen irigyeire, mert akadályokat gördíthetnek ön elé. Pozícióit megbízható munkatársaival erősítse, velük vegye magát körbe.

Szeptember 24.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Szinte minden új feladatra azt vágja rá mostanában, hogy ön ehhez nem ért, nem fog sikerülni. Pedig valószínűleg csak egy kis akarat és az önbecsülésének a megerősítése hiányzik. Kezdjen el újra hinni önmagában és vegye észre, hogy mások is bíznak önben.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Időt kell szentelnie végre a testi és lelki egészségére, főleg abban az esetben, ha nyugodt, teljes, életet szeretne élni. A szerelmi életét illetően a csillagok azt üzenik: ne sürgessen semmit, mert a jó eredményhez idő kell.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Bárki, aki úgy gondolja, hogy mostanában megnyerhet egy vitát önnel szemben, az nagyot téved. Bár felkészültnek érzi magát az illető a „párbajozásra”, néhány félinformáció nem lesz elég vélt igazának a bebizonyítására. Ön pedig maradjon nyugodt.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Összpontosítson most az emberi kapcsolataira, legyen az munkahelyi vagy személyes. Tűnjön ez kissé fárasztónak is, hosszútávon megéri. Szenvedélyes cselekedetei általában sikerrel járnak, ezért ha van egy jó ötlete, bátran vesse be. Nagy sikere lesz.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ha esetleg régimódinak tartja magát az új technikai eszközök használatában, ma ezt a beidegződést engedje el, és nyitottan álljon egy ilyen „kütyü” kipróbálásához. Lehet, hogy új kapukat nyit meg ön előtt. Engedje el a felesleges aggodalmakat, lépjen előre.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ha túl sok energiát fektettük bele a vágyott dolgokba, ám az eredmények ennek ellenére sem akarnak jönni, van úgy, hogy elbizonytalanodunk. Ehelyett most a Szűznek el kellene gondolkodnia, hogy pontosan hol is akadt meg a folyamat, és ez továbblendíti a nehézségeken.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma megteheti, hogy dolgozik, de ha szeretné, le is mondhatja a napja hivatalos részeit, és csak élvezi az életet. Néha kell ilyen is! Kiszemeltjének mutassa meg, hogy milyen gondoskodó és gyengéd is tud lenni, ez ugyanis nagy lendületet ad a kapcsolatuknak.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Bátran nézzen önmagába, vizsgálja meg, hogy valójában mit is szeretne a folytatásban, de mindezt tabuk, önsajnálat nélkül. Egy véletlen folytán találkozik egy régi ismerősével, aki feltesz egy kérdést, amely alaposan elgondolkodtatja az eddigi életéről.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Rájön, hogy az élete valójában izgalmas, sőt, kifejezetten élvezi az új feladatait. A legunalmasabb munkában is örömét leli. Összegyűjti minden bátorságát és tesz pár kockázatos lépést a személyes életében, amelyek igazán gyümölcsözőek lesznek.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Olyan kihívással kell most szembenéznie, amelyet komolyan kell venni, és a siker érdekében időt kell rá szentelni. Valaki most az ön segítségére, támogatására vár, de lehet elég lesz csak annyi, ha figyelmesen meghallgatja a mondanivalóját.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Próbálja meg más szemszögből nézni a dolgokat, erre ma lesz is elég türelme. Ha úgy érzi, tanácsot szeretne kérni valakitől, nyugodtan tegye meg. A szeretett személy felé ma túlzottan óvatos, szinte zárkózott, pedig semmi értelme, hiszen ő is várta a találkozót.

Halak

II. 20.–III. 20.

Egy futó pillantás a kialakult helyzetre nem old meg semmit, sőt önben, és az önt körülvevő emberekben azt a benyomást kelti, mintha nem is akarna törődni a dolgokkal. Teljes odaadással és figyelemmel minden sokkal gördülékenyebben megy majd.





Ezeket olvastad már?
Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás