A TanfolyamOKJ.hu képzéskereső portál összegyűjtötte a legkeresettebb online tanfolyamokat. Melyek a legnépszerűbbek?

Az egyik legkeresettebb az online marketing tanfolyam, hiszen egy-egy termék vagy vállalkozás népszerűsítéséhez ez a legköltségkímélőbb és leghatékonyabb módszer. Ha ezt megtanuljuk, akár külsősként is bedolgozhatunk cégeknek. A képzés során a tanulók megismerkedhetnek a Facebook, az Instagram és a Google Ads hirdetési lehetőségeivel, a keresőoptimalizálással (SEO) és a Google Analytics használatával.

fotó: facebook

Informatikusokra is rengeteg szükség van az álláspiacon, így érdemes jelentkezni a programozás alapjait megtanító oktatásra. Először tökéletes, ha egy kezdő programozó képzést elvégezniük, amely nem jelent nagy anyagi és időbeli elköteleződést sem.

Egy nyelvtanfolyam is mindig hasznos, így ha mást nem, ebbe mindig érdemes belevágni, mert így nagyobb eséllyel kapunk állást. Fotózás és videózás alapjait megtanító tanfolyamot is érdemes elvégezni, hiszen a webshopok elterjedésével egyre több vállalkozó ragad fényképezőgépet vagy videokamerát, hogy vevőcsalogató termékfotókat vagy termékvideókat készítsen.

Kik kaphatnak kedvezményt?

Olyan visszatérő hallgatók, akik már részt vettek az oktatóközpont tanfolyamain, vagy egyszerre több képzésre jelentkeznek. Akik regisztrált álláskeresők vagy akik csoportosan akarnak részt venni az oktatáson. Nappali tagozatos diákok és kismamák, illetve a nagycsaládosok.