Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Rengeteg intéznivalót halogatott el eddig, de a mai nap nagyon jó arra, hogy most mindennek a végére járjon. Ma a hivatalnokok is valahogy kipihentebbek, kedvesebbek. Gyors, és segítőkész ügyintézésre számíthat. Kezdje korán!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valami miatt aggodalmaskodik ma. Az aggodalom önmagában még nem szül jó ötleteket is, sőt, valószínűleg akkor lesz képes a megoldásra, ha a rágódásból némileg enged. A csillagok szerint bízhat a jobb jövőben!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem kellene mindenki orrára kötnie azt, ami nem tartozik rájuk. Most sok tanács inkább félreviheti, vagy elmélyítheti a gondot. Higgyen inkább magának! Ön jobban tudja, jobban látja.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kicsit feledkezzen meg a saját problémáiról, és akkor nemcsak tisztábban, fényesebben, de mindjárt rózsaszínűbben is fogja látni a világot. Azért is, mert mindjárt jobbnak találja a maga helyzetét, ha másoknak segít.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Akkor válik igazán sikeressé, ha nemcsak önmagáért, de másokért is képes küzdeni, ugyanakkor hajlik a kompromisszumokra is, és néha beéri a részeredményekkel. A dupla vagy semmi elvével most biztosan veszítene.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem kellene folyton aggodalmaskodnia. Az idő szép, és minden oka megvan arra, hogy a világ egyéb dolgait is ragyogónak lássa. Amit nem annak gondol, az lehet, hogy részben a gondolkodásmódja hibája. Most ezen is változtathat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne siessen úgy a véleménynyilvánítással. Először hagyja, hogy mindenki kifejezze az elképzeléseit, véleményét. Csak azután mérlegeljen, és szűrje le a konzekvenciákat. Akkor tud jó döntést hozni, ha a mások nézőpontját is megvizsgálja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön féltékeny típus, és ez még akkor is igaz, ha az elveiben nem úgy gondolkodik. Ha olyan helyzetbe kerül, akkor szembesülnie kell a fájdalommal, vagy a birtoklási vággyal. A kettő, bár nem ugyanaz, mégis összefügg valahogy.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem szabadna minden kósza pletykának hitelt adnia. Főleg azoknak nem, amiket az ellenségeitől hall. Lehet, hogy éppen ilyen módon akarják önt manipulálni. Ne hagyja magát megvezetni! Hallgasson inkább a józan eszére!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma végre elintézheti egy régóta halogatott ügyét. Nehezen indul neki, de egy meglepő fordulat, váratlan találkozás következtében annál gyorsabban és flottabbul intézhet el mindent. És lehet, hogy a találkozás nem merül ki ennyiben.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést. A partnerének is rengeteg lenne a mondanivalója, meg kell végre hallgatnia őt. Vegye végre figyelembe az ő szempontjait is, és ne érezze sértésnek, ha határokat akar szabni önnek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha csak teng-leng a mai napon, aligha fog megoldást találni sürgető gondjaira. Pedig ma sokat tehet azért, hogy megoldást találjon mindenféle nehézségeire. Ebben segít önnek a Szűz Merkúr.