Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagy fába vágta a fejszéjét. Talán mostanra meg is ijedt, hogy mit vállalt magára. Pedig jól tette, hogy egy kicsit fölé lőtt a feladattal, így van esélye ugyanis a fejlődésre.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Gondolja végig, mit szeretne és mit érhet el, különösen a családjával és partnerével tisztázza céljait, hogy mindenki számára érhető legyen, ezzel konfliktusok sorozatát kerülheti el. Ma különösen fontos, hogy mindenben egyezségre jussanak.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagy lendülettel vág neki valaminek, de lehet, hogy visszafordulásra, újragondolásra készteti a sors. Nem baj, ez még nem kell, hogy teljesen eltérítse a céljától. Csupán más utakat kell keresnie.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a gyengéd Rák jegyébe lépett, és az együttlétre, az empátiára és támogatásra helyezi a hangsúlyt. Ma nagyon szívesen tesz-vesz az otthonában, ahol, akárcsak a lelkében, béke uralkodik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap és a Plútó együttállása hajlamosítja a túlságosan domináns viselkedésre. Erre még akkor is figyelnie kell, ha tagadhatatlanul jót akar… A párja is hallatni szeretné a hangját, vegye figyelembe a véleményét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha szingli, legyen nagyon nyitott és éber, mert mostanság sosem tudhatja, hogy mikor bukkan fel egy új szerelem vagy egy barát, akár a múltból is. Ha így van, érdemes adni egy esélyt a kapcsolatnak. Nem véletlen ugyanis, hogy a sors az útjába sodorta az illetőt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A párja új ötletekkel rukkol elő, ami önt is elkápráztatja. Tartsa nyitva a kommunikációs csatornákat, járjon nyitott szemmel, és tegye ön is hozzá a saját gondolatait! A hátráló Merkúr sok bosszúságot okozhat, ezt azonban elkerülheti, ha gondosan megválogatja szavait.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a Plútó hatására kissé elmerülhet a gondolataiban, és talán aggodalmak, félelmek tűnnek fel, szinte a semmiből a lelkében. Úrra lehet rajtuk, ha keres magában egy jó beszélgetőtársat, és kirándul egy nagyot az erdőben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap és a Plútó együttállása a hatalmi kérdéseket helyezi fókuszba. A párkapcsolatban is kérdés lehet, kinek a döntései érvényesüljenek, ki is viseli azt a bizonyos nadrágot? Ha taktikus, akkor tudja, hogy időnként bizony engedni kell…

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma olyan félelmekkel szembesülhet, melyeket korábban sikeresen elnyomott magában. Ez azonban nem baj, sőt, mert most, hogy felszínre kerülnek, a gyógyulás esélyét is elhozzák önnek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma sokat veszekedhet a párjával, de ez legalább annyira építőleg hathat a kapcsolatukra, mint fordítva. A tét most az: találnak-e új, közös célokat, ha a régiek elavultak, vagy kudarcot vallottak benne.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bosszankodás nem segít. Ha a családtagjai nem értik meg önt, akkor csak azzal győzheti meg őket, ha magányos hősként végigjárva útját bizonyítja nekik talpraesettségét és elképzelései életképességét.