Szingli Ikrek figyelem, itt találhattok rá a szerelemre





Érdemes nyitott szemmel járni, mert bármi kialakulhat most egy flörtből.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.11.
horoszkóp

2021. január 11.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Nyilas jegyében jár. Váratlan események ugyan átszervezhetik a terveit, de délutánra minden rendeződik. Sőt, meggyőzőkészségével még egy vesztésre álló ügyben is sikerül kedvező fordulatot elérni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nehezen jön lendületbe, nem fűlik a foga a munkához. Ön azonban tisztességesebb annál, semhogy másra hagyja a munkát, így aztán mégiscsak nekiveselkedik a feladatainak. Délután egy remek ötlete lesz arra, hogyan újíthatná fel a lakást!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szingli Ikrek megismerkedhet valakivel az egyik közösségi oldalon, valahogy a véletlen hozza össze az ismeretlennel, aki felettébb vonzó. Ha időt hagy neki, ebből a flörtből még bármi kibontakozhat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Néhány kollégája megpróbálja önre hárítani az őket terhelő felelősséget, sőt, még a saját munkájuk egy részét is igyekeznek az ön nyakába varrni. Ha nem áll a sarkára, összecsapnak a feje fölött a hullámok.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Akár egy fontos hivatalos felkérés, akár egy baráti megbízatás, akár családi feladatok kötik le a figyelmét, azért a folyamatban lévő dolgokat se hanyagolja el, főleg kollégájának adott szaváról ne feledkezzen meg.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Nyilas jegyén halad keresztül. Lehet, hogy a főnöke, akit eddig észérvekkel nem tudott meggyőzni, most igent mond, mert kisugárzásával leveszi a lábáról. A sikerhez persze kitartásra is szükség lesz.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Optimizmusa, vállalkozó kedve átsegíti a hét elején váratlanul jelentkező akadályokon. A baráti kapcsolatai átalakulóban vannak. Fájdalmasan érintheti, hogy néhányan végleg kilépnek az életéből, viszont egyikük épp most a barátságnál többet szeretne.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma igazán csúcson van a kreativitása, szívesen kezdeményez, ha valami felkelti érdeklődését. Érzelmei kissé összezavarodnak, mivel egy szerelmi útvesztőbe keveredik… Jobb, ha tiszta vizet önt a pohárba!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold a nyilas jegyében jár. Ma nagyon bölcs és belátó minden téren. Engedményeket tesz pusztán azért, hogy dolgozhasson. Nehéz helyzetben van, de ha nem fogadja el a munkát, legközelebb másra bízzák a feladatot, úgyhogy valóban ez a helyes.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár azt hiszi, egyesek ön ellen dolgoznak, ez korántsem igaz. Ötleteit ellenlábasai is díjazzák. A háttérből akkor is a segítenek, ha szemtől szemben ennek semmi jelét nem mutatják.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Remek hatások érvényesülnek az életében a mai napon. Ha volt valamilyen betegsége, most gyógyulás várható, ha van egy lezáratlan, nyomasztó ügye, annak végére pont kerül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bár jelenleg minden rendben, ön tudja, hogy hosszú távon muszáj lesz irányt váltania, ha boldogulni szeretne. A bolygók zöld lámpát adnak a terveihez, szóval most már érdemes pontosítani az elképzeléseit!

További érdekes horoszkópokat és elemzéseket olvashattok az astonet.hu oldalán!





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás