Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kár tagadnia: az igazság néha fáj. Ám mégis csak az önmagával való szembenézés az egyetlen út arra, ami lehetővé teszi, hogy tovább lépjen és fejlődjön. A mai napnak is ez lesz az egyik témája: adódik egy helyzet, ami szembenézésre kényszeríti.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Időnként úgy érzi, mintha kifejezetten önnel packázna a sorsa. Sok olyan embert küld ön elé, akivel már rég leszámolt az életében, és akivel remélte, soha nem kell találkoznia; és most mégis. Vegye észre, hogy ezzel esélyt kap rá, hogy tisztázza a sérelmeit, konfliktusait.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Olyan furcsa titkok, rejtélyes ügyek kerülhetnek nyilvánosságra, amikkel való szembesülés nyugtalanítólag hathat a lelkivilágára. Ne vegyen mindent magára, a változások nem önt érintik!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bajba kerülhet, mert olyan dolgokat fecsegett ki magáról és a munkájáról, amiket nem kellett volna. Próbálja menteni a menthetőt, és kenyerezze le pletykás ismerősét! Figyeljen rá jobban, kiben bízik meg.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha magányos, szerelmi téren most túl magasra teszik a mércét, ám lehet, hogy mégis a horgára akad valaki, aki minden igényének megfelel. Ön lepődik meg a legjobban, hogy mennyire ideális partnernek tűnik az illető.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szerelmi szenvedély mindkét bolygója, a Mars és a Vénusz is a Szűz jegyében jár. Ez egyszerre növeli meg vonzerejét és a vitalitását, kirobbanó formában lesz. Csak győzze elhessegetni a jelentkezőket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az ismerősi körében elkerülhetetlen a konfliktus, a veszekedés, mert mindig elfelejti, hogy vannak olyan emberek, akik nem szeretnek veszíteni, és ezért képesek gátlástalanul füllenteni, hazudni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A ma este bővelkedik meghívásokban, csak válogatnia kell belőlük. Ha elfogadja az egyiket, olyan valakivel ismerkedik meg, aki rabul ejti és elcsavarja a fejét. Nehéz lesz tehát ellenállnia annak a csábításnak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mostanság flörtök és kalandok váltják egymást a szingli Nyilas életében, amelyek gyorsan jönnek, és ugyanolyan gyorsan tűnnek el, de ez talán nincs is ellenére… Azért ön sem menekül majd meg az igaz szerelemtől!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Végre úgy alakul a szerelmi élete, ahogyan azt elképzelte. Romantika, gyertyafényes vacsora, és a kémia is működik. Most valahogy mindent háttérbe szorít ez a párkapcsolati harmónia, önfeledtté és elégedetté teszi.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma vendég lesz önnél a romantika, minden mennyiségben. Érzelmes hangulatban lesz, és igyekszik mindenben szerelme kedvére tenni, amivel célt is ér. Ugyanakkor a családjában valaki igyekszik egy kicsit megkurtítani a boldogságukat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A legfontosabb, hogy tudja és érezze: vágyai egyáltalán nem túlzóak, elérhető az a boldog kapcsolat, amire vágyik. Azt kell csak eldöntenie, hogy ezt a kapcsolatot a jelenlegi párjával akarja-e, vagy mással.