RETRO RÁDIÓ

Szerelem van a levegőben: néha ki kell mondani azt is, ami szavakba csak alig önthető





Jó nap ez a szerelemre a Kosnak! A szíve mélyéig át is érzi, amit mond, tesz, gondol. Persze ön tudja jól, hogy a visszatartott gondolat tud a legmélyebb lenni. De néha ki kell mondani azt is, ami szavakba csak alig önthető.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.20.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jó nap ez a szerelemre! A szíve mélyéig át is érzi, amit mond, tesz, gondol. Persze ön tudja jól, hogy a visszatartott gondolat tud a legmélyebb lenni. De néha ki kell mondani azt is, ami szavakba csak alig önthető.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon tegyen végre félre minden munkát, minden felesleges tevékenykedést. Vigye inkább a családját valami kellemes helyre, ahol megélhetik az együttlét örömét. Ma olyasmit is élvezhet, amit máskor nem.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem halogathatja örökké a dolgokat, egyszer fel kell tennie a kérdéseket, és meg kell mondania valakinek, ami a lelkét nyomja, hogy végre tisztán lásson, és mások is tisztán lássanak. Jól jár, még ha apróbb konfliktusba is keveredik.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Álmodozó, de akaratos is egyben: ha társa ezt jól tűri, akkor rendben. Ellenkező esetben ne akarja minden áron ráerőltetni az ön vágyálmait. A szerelemben persze összeforrhat, ami nagyon különböző.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön általában eléggé napsugaras egyéniség ahhoz, hogy ne legyen szüksége arra, hogy fizikai értelemben is süssön a nap. Most mégis valami kedvetlenség felhőzi lelkét, úgyhogy szüksége lesz vidámító programokra, barátokra és főleg fényre!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Próbáljon meg úrrá lenni aggodalmaskodó természetén. Ha sikerül megszabadulnia a jövőt illető kételyeitől, akkor a jelent is felhőtlenebbül tudja majd élvezni. És a bajai is úgy oszlanak el, mint a szappanbuborék a levegőben.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nyugodt lehet a napja felől: ma semmi olyan nem történhet, ami felizgatná, vagy túlságosan magával ragadná. Szüksége is van erre a nyugalomra, mert az elkövetkező napok bőven tartogatnak majd izgalmakat az ön számára.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön néha túl szigorú a társával szemben, máskor meg csordultig van iránta szeretettel. Vajon melyik énje az igazabb? Ugye, hogy a szerető! Akkor ma engedje, hogy ez az arca kapjon több esélyt a megmutatkozásra.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy váratlan telefonhívás felboríthatja a napját, de valószínűleg inkább jó, mintsem rossz értelemben. Néha napján még ön is megteheti, hogy változtasson az elképzelésein. A sziklaszilárdságot elég belül őriznie.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lepje meg a kedvesét egy romantikus nappal! Ha még szabad az estéjük, intézze úgy, hogy kettesben tölthessék. Egy gyertyafényes fürdőzés mindkettejüknek gyönyörűségére válik. A gondok megvárják holnap is, most legyen boldog!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az akaratánál az álmai igazabbak lehetnek. Ha úgy érzi, hogy stratégiákkal és taktikázással már semmire sem mehet, figyeljen oda jobban az álmaira. Meglehet, a lelki hangoltságán is múlik, hogy erősek-e most a megérzései. Próbáljon egy picit befelé figyelni!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az ön legnagyobb erénye a megbocsátásra való képessége: éljen vele! Tudja, ön is követett el már hibákat, miért is nem nézné el ezt másoknak is. Különösen akkor, ha igazából szereti is az illetőt. A kapcsolatuk megér ennyit.





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás