Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai napon a szerelem lesz a középpontban. Érzelmi élete magas hőfokra hághat, és ezt annak is köszönheti, hogy tudott változtatni a megrögzött szokásain. A gyanakvásán például. Rájön, hogy a régi csalódás már a múlté.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Talán új partnert, vagy csak emberi kapcsolatokat keres, aminek megkötésére a mai napon bőven lehet alkalma. Azonban legyen óvatos! Sokféle emberrel találkozhat, de nem feltétlenül a legvonzóbb személy jelenti önnek a legnagyobb biztonságot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma különösen romantikus hangulatba kerülhet, és a szokottnál is nagyvonalúbban viselkedhet. Jól teszi, mert amit ma a szeretteire költ, az biztosan megtérül. Nem anyagi formában persze, hanem annál sokkal tartósabban: szeretetben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valaki ma rossz tanácsot adhat önnek. Szerencsére, önben megvan a kellő mérték, és el tudja dönteni, hogy megfogadja-e vagy sem. Részben talán igaza van az illetőnek, de a megoldás mégsem helyes. Bízzon inkább a saját eszében!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy kisebb viszályra kerülhet ma sor a családjában, és már megint önnek kell elővennie a taktikai érzékét, hogy a dolgokat elsimítsa. Nem is tehet máshogy: ön van a középpontban, az érzelmek kereszttüzét ön sínylené meg legjobban.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Végre döntenie kellene egy érzelmi természetű ügyben, de folytonosan csak halogatja a dolgot. Legalább beszélnie kellene róla. Néha még az is jobb, ha kiabál. A megoldatlan gond előbb-utóbb betegség formájában ölt testet. Ne várja meg!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma talán magányosnak érzi magát, és ez még akkor is így lehet, ha egyébként rengeteg ember veszi körül. Pedig nem lenne oka a bánkódásra. Csak közeledjen másként feléjük. Nyitottabb szívvel!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valaki ma sokat gondol önre. Egykori szerelme, vagy jó barátja az, aki önnel tölti gondolatban a napot. Nem véletlen, ha összefut vele. Akkor még van dolguk egymással.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma váratlan meghívást kaphat valakitől, akiről, már úgy hitte, szinte megfeledkezhet. Fogadja el a meghívást, de ne egyedül menjen! Vigye magával a párját is! Főleg akkor, ha emiatt egy családi programról kell lemondania.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha valaki nem kér a tanácsaiból, akkor tartóztassa meg magát, és ne tegyen megjegyzéseket. Különösen rosszul veszi ki magát, ha mások párkapcsolatába vagy gyereknevelésébe szól bele. Gondoljon arra, hogy ez önnek sem esne jól.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az utóbbi időben talán álmatlansággal küzdhet. Ha ez így van, az annak is köszönhető, hogy túlságosan leterheli magát szellemileg, idegileg, miközben a teste nagyon is elpuhult életet él. Változtasson ezen! Kiránduljon, sportoljon!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Anyagi helyzetére ugyan lehet panasza, de mégis inkább nézze a dolgok jó oldalát. Azért persze kereshet megoldásokat: ma találkozhat valakivel, aki ebben segítségére lehet. Akár új munkahelyet is találhat általa, vagy nála.