Szakítani vagy sem? Tedd fel ezeket a kérdéseket, és csak utána dönts





Minden párkapcsolatban vannak nehézségek, de nem mindegy, hogy áthidalható problémáról van szó vagy hagyod megkeseríteni az életed.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.25.
szívügyek

Van valami, ami jobban elfedi józan ítélőképességünket, mint a szívügyek? A magánytól, a másik megbántásától való félelem gyakran késlelteti a szakítást. Vannak viszont olyan leküzdhetetlen akadályok, amelyek hatására előbb-utóbb elérkezik a nehéz pillanat. Ti hol tartotok most a kapcsolatotokban? Tisztázd a helyzetet a következő kérdésekkel!

Forrás: Pixabay

Egyszer már szakítottatok, aztán újra összejöttetek? Ha se vele, se nélküle kapcsolatban éltek, akkor bizony nincs minden rendben. Ha minden problémánál elhagyjátok egymást ahelyett, hogy megoldást keresnétek, akkor sosem juttok ki a gödörből. Talán itt az ideje, hogy hosszabb időt töltsetek külön. Tisztázzátok le magatokban, hogy mire vágytok az életben. A harmónia és biztonság elengedhetetlen egy kapcsolatban, elég érettek vagytok ennek megteremtéséhez?

Már nem vagy önmagad? Rosszat jelent, ha attól félsz, hogy ha elmondod érzéseid, akkor a párod elhagy. A sikeres kapcsolat két különböző emberből áll, akik szeretik és támogatják egymást. Ha elnyomva érzed magad, akkor kár ezt tovább erőltetni.

A befektetett idő és energia miatt vagy a kapcsolatban? Amikor felmerül a különválás kérdése, fájdalmas belegondolni abba, hogy a kapcsolat működésért mennyit tettél már. Csakúgy, mint egy rossz befektetés, a feláldozott energia már nem fog megtérülni. Azt is érdemes átgondolni, hogy el tudod-e képzelni magad vele öt-tíz és múlva. Ha a válaszod egyértelmű nem, akkor kár pazarolni a saját és a másik idejét.

Bántalmazó kapcsolatban élsz? Ne hidd a hazugságokat, hogy megváltozik, amikor majd egybekeltek. A jellemhibák a házasság után csak fokozódhatnak, ebbe semmiképp ne menj bele. Ha szükséges, kérj segítséget a továbbálláshoz!

Bizalmi válságban vagytok? Egyikőtök, netán mindkettőtök megcsalta a másikat? Paranoiássá váltál, hogy kivel lehet, mikor nem látod? Vedd tudomásul, őszinteség nélkül nincs kiegyensúlyozott kapcsolat. Próbáljátok visszanyerni egymás bizalmát, de ha nem megy, ideje új partnert keresni.

Nem tudja elengedni az exét? Ha párod nem zárta le teljesen múltbéli kapcsolatát, az bizony komoly konfliktusforrás lehet. Arról persze ő sem tehet, ha véletlenül összefutnak az utcán. Az is rendben van, ha kedvesen bánik volt barátnőjével, ugyanakkor nem próbálja megtalálni a módját, hogy élete része legyen. Láss tisztán! A helyzet azon múlik, hogy udvariasságról vagy még meglévő gyengéd érzelmekről van szó.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás