Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kényelem és haszon: ma leginkább ez a két dolog foglalkoztatja. Ma valami olyan ajánlatot kaphat, ahol egy csapásra két legyet üthet: mind a két dolgot megszerezheti. Ehhez azonban szemfülesnek kell lennie, és felvenni mindent telefont!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valaki ma nem egészen őszinte önnel. Lehet, hogy csak ártatlan kendőzés, jóindulatú félremagyarázás, de az is lehet, hogy az ön bőrére megy a játék. Próbáljon meg a szavak mögé látni!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha még nem az, ma megmutathatja, hogy milyen nagyfőnök válna magából. Fokozott felelősséggel járó munkát kaphat, ha csak alkalmilag is. Ha ma jól bizonyít, akkor a későbbiekben ez lendíthet a karrierjén.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A hosszú távú tervek ma fontosabbak, mint a pillanatnyi célok. Ha ez utóbbiakból el is marad valami, a lényeg, hogy a jövő év célkitűzéseinek alapjait lerakja. Ehhez tudni kell a fontossági sorrendet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kicsit összekuszálódtak a gondolatai. Eddig mindig pontosan tudta, mit akar, most mintha nem látná a dolgok kimenetelét. Talán jobban kéne bíznia a jó sorsában. Hallgasson a jelekre!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap a nagy kibékülés napja lehet. Ha bármin bárkivel is összezördült az utóbbi napokban, akkor most itt a különleges alkalom, hogy az engesztelés útjára lépjen. A kiújult barátság nem várt jó fordulattal is szolgálhat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az emberi kapcsolatai ma nagy próbatételnek lehetnek kitéve. Valamilyen feszült helyzet közepébe csöppenhet, ahol szokás szerint ön játssza el a mérleg nyelvét. Használja ki kompromisszumkészségét a béketeremtésre!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Túl gyorsan cikáznak a fejében a gondolatok, ez pedig akadálya annak, hogy megszülessen a nagy eszme, a nagy cél. Próbáljon meg kissé lehiggadni, hogy meghallhassa a valódi benső hangot. Amit nem más mond, hanem a legbensőbb önmaga.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lassabban haladnak a dolgai, mint azt szeretné, elvárta volna. Legyen türelmes. Ön a sors kegyeltje, és ha mindent és azonnal akar, azzal csak visszatetszést kelt a környezetében. Legyen megértőbb és elfogadóbb!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egyelőre bizonytalanok a változások a munkahelyén, csak az a biztos, hogy semmi nem maradhat a régiben. Ön, mint befolyással bíró, és a kritikus helyzeteket jól ismerő személy ma sokat tehet azért, hogy a lehető legjobb legyen.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vagdalkozós és hadakozó kedvében van: talán úgy érzi, nem kapott meg mindent a sorstól, amit pedig elvárt volna. Ha a jó és rossz dolgokat mérlegre teszi, beláthatja, hogy mégis csak az előbbi javára dől a mérleg.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az érzelmei újabban eluralkodtak önön. Ha magányos, akkor azonban megvan a veszélye annak, hogy túlságosan a mások életét, és érzelmeit veszi magára. Ez csak pótszer. Próbáljon meg megnyílni a valódi életnek.