Jó tanács a Skorpiónak: Jobban teszed, ha csendben maradsz!





Ez a csillagjegy most nagyon könnyedén megütheti a bokáját, jobban jár, ha csak a háttérből figyeli végig a családi vitát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.11.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha sikerült elérnie a héten a célját (akár a munkában, akár a magánéletben), engedjen meg magának egy kis lazítást. Fel kell töltődnie energiával. Kényeztesse magát! A hétvégén baráti társaságban érdekes híreket hall, járjon utána, mielőtt beépíti terveibe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Arra vágyik, hogy összemérje erejét másokkal, és mindent elkövet, hogy dobogós helyre kerüljön. Csak félő, hogy ma olyan területre merészkedik, ahol még járatlan, és könnyen lépre csalják. Nem biztos, hogy minden versenybe be kell szállnia...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A hétvége alkalmat ad néhány félreértés tisztázására. Bár összezavarodik, és most nehezen érti a saját reakcióit is, néhány romantikus gesztussal könnyen leveszi a párját a lábáról, és aztán egy tisztázó beszélgetéssel minden a helyére kerül.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szívesen elbújna a világ elől, de nem biztos, hogy ez a legcélravezetőbb. A problémák önnek talán megoldhatatlannak tűnnek, viszont valaki a baráti körében könnyű szerrel átsegíthetné a bajon. Persze csak akkor, ha hajlandó a segítségét kérni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Igazán próbál idomulni a körülményekhez, de hiába na, nem tud kibújni a bőréből. Ne fogadkozzon, hogy „soha többé”, mert az első adandó alkalommal úgyis megint a saját feje után megy.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A családi béke érdekében hozhatna egy kis áldozatot és lemondhatná a barátaival tervezett hétvégi programot. Valószínűleg amúgy sem marad le semmiről, az igazán fontos dolgok most otthon zajlanak a bolygók szerint.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha valamilyen lelki bánat szomorúvá vagy szorongóssá tette az elmúlt napokban, az szinte magától megoldódik. Ez is bizonyíték arra, hogy igazából nem is volt komoly a baj, kár volt aggodalmaskodnia.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Maradjon a háttérben, onnan figyelje az eseményeket. A rokonok között kirobbanó vitába se folyjon bele. Úgysem tud igazságot tenni, viszont könnyen magára haragíthatja őket, ha beleszól.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön meglehetősen nagyvonalú, de saját érdekeit nem hajlandó alárendelni se a család, se a partnere akaratának. Ebből aztán éppen ma robbanhat ki a veszekedés. Mutasson több kompromisszumkészséget!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Napközben fáradtnak, levertnek érezheti magát, de este nagyon nagy meglepetésben lehet része. Ha döntenie kell, akkor biztos, hogy az észszerű megoldást választja, és azzal nem okoz csalódást senkinek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Vízöntő jegyűek ma rendkívül nyitottak lesznek egy új szerelemre. Viszont ha van párja, akkor vigyázzon ebben az időszakban, mert esetleg bejöhet egy harmadik személy is a képbe.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Párja duzzog, elégedetlenkedik. Ha most figyelmen kívül hagyja zsörtölődését, nem lesz könnyű helyreállítani a békét. A jelenlegi anyagi gondok és családi problémák hamarosan megoldódnak.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás