RETRO RÁDIÓ

Skorpió, vigyázzon a temperamentumára!





Ez a csillagjegy most képes arra, hogy jobban az emberek mögé lásson, ezért észreveszi azt is, ami nem fog tetszeni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.20.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Egyik közeli kollégája kérhet öntől segítséget. Ne mondjon nemet, hiszen meglehet, hogy hamarosan épp ön szorul valaki támaszára. Egyáltalán nem biztos, hogy attól jön vissza a segítség, akinek adta. De visszajön. A szeretet és a sors útjai kifürkészhetetlenek.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Párkapcsolatában folytonos konfliktus forrása, hogy mindketten mást akarnak. Nem lehetetlen azonban az összhangot megtalálni, ha igazán vágynak egymás társaságára. A bolygók segítenek most benne, hogy meglássa a kompromisszumok lehetőségét.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge hat ránk a mai napon, ami az Ikreknek különösen erős megérzéseket hoz. Most képes egyszerre összpontosítani a részletekre és a nagy egészre. Jó döntéseket hoz üzletben, magánéletben egyaránt.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Begubózott magába, valami bántja. Pedig nyitnia kellene, ha igazán megoldást akar. Forduljon nagyobb nyitottsággal és szeretettel párja felé, és tárja ki előtte a szívét. Olyan válaszokat kaphat, amik meglepik.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Hajlamos túltervezni magát, ezért kisebb zavarokra, félreértésekre számíthat, amiket nem lesz könnyű kimagyaráznia. Mint mindig, most is a legjobb út az őszinteség lehet, a szépítő hazugságokat ugyanis már nem tudja fejben tartani…

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge miatt ma képes a rejtett összefüggéseket is azonnal meglátni. Értékes felismerései lesznek, amiket jól tud kamatoztatni a magánéletben, munkában egyaránt.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Az érzelmei most tévutakra vihetik, csak az észérvek segíthetnek a helyzeten. Lehetséges, hogy két ember között kell választania? Ne gondolkozzon harmadikban!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Vigyázzon a temperamentumára! Most képes arra, hogy jobban az emberek mögé lásson, ezért észreveszi azt is, ami nem fog tetszeni. Ez pedig kisebb nézeteltéréseket és komoly konfliktusokat eredményezhet.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A rosszindulatú pletykák, bármekkora igazságtartalommal bírnak is, mégsem fedhetik a valóságot. Mielőtt alaptalan vádaskodásba kezdene, járjon utána kissé a körülményeknek. Lehet, hogy épp az ellenkezője az igaz, mint amit valakiről hallott.

Bak (12. 22.–01. 20.)

A Jupiter és a Merkúr fényszöge miatt most új nézőpontból képes látni és értékelni a dolgokat, így újszerű megoldást is találhat a gondjaira. Remek nap ez, kivételes lehetőségekkel, csapjon le rájuk!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Anyagilag kedvező lehet ez a nap: kisebb-nagyobb összeghez juthat ugyanis váratlanul. Nem mintha nem dolgozott volna meg érte, de már talán le is mondott róla, vagy egész egyszerűen elfeledkezett erről a járandóságáról.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Valaki előszeretettel kavargatja a környezetében az állóvizeket. Mielőtt lelkesen belevetné magát a vélemények és indulatok forgatagába, gondolja végig: találva érzi magát? Mert ha nem, akkor kár belekeverednie.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás