RETRO RÁDIÓ

A Skorpió ma a megvilágosodás útjára lép





Legyen magabiztos, higgyen magában, és valósítsa meg zseniális gondolatait.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.13.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr fényszöget alkot a retrográd Uránusszal. Ez olyan szellemi inspirációt jelent, ami közelebb viszi az igazsághoz. Lényegi meglátásai lehetnek, amik a fejlődését szolgálják.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon jó tanácsot kaphat valakitől: jól teszi, ha megfogadja! Az illető, aki adja, nem csak jóakarója, de mint kívülálló, sokkal tisztábban és elfogulatlanabbul látja az ön helyzetét. A párkapcsolata elmélyül, erősödik. Szinte elválaszthatatlanok.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az Ikrek jegyén utazik keresztül. Ez felerősíti az energiáit, most igazán brillírozik, hódít, szórakoztat. Menjen ma társaságba, emberek közé, és élje meg exhibicionizmusát, mutassa meg magát a világnak!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma végre alkalma adódhat tisztázni egy régi félreértést, ami miatt megszakadt egy jó barátság. Ismét kiderülhet: a haraghoz általában a meg nem értés vezet el. Ha szívüket kitárják, akkor minden másnak tűnik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Vitába keveredhet a munkahelyén, aminek részben az ön makacssága és mindenáron való ellenállása az oka. Nem kell minden csip-csup ügyből presztízskérdést csinálnia. Akkor is győzhet, ha az nem látványos. Legyen taktikus!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr–Uránusz fényszöge olyan sugallatokat ad önnek, amik igazi áttöréshez vezethetnek valamivel kapcsolatban. Megoldást találhat régóta húzódó problémáira, és a bolygók megvilágítják az utat, amin járnia kell.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kissé türelmetlen, és még mindig nehezére esik rendszerbe szedni a dolgait. A szétszórtsága ellenére is sokat elérhet, ezt pedig annak köszönheti, hogy jól palástolja lelkiállapotát a mosolyával.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Merkúr–Uránusz fényszöge meglepő ötletekkel ajándékozza meg. Persze nem mind megvalósítható, de lesz köztük néhány zseniális elgondolás akár a munkával, akár a magánélettel kapcsolatban. Legyen magabiztos, higgyen magában, és valósítsa meg őket!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerelmi életében egyszerre lehet jelen a titok és a szenvedély. Habár ez a szenvedély szinte az egekbe repítő, a titkosság miatt idővel émelyítőnek fogja tartani. Csak addig merüljön el benne, amíg valóban örömöt okoz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma nagy szüksége lesz az agyafúrtságára ismét. Ön nagy játékos, de ma emberére akadhat. A küzdelem kétesélyes, de korántsem reménytelen. Törekedjen a megegyezésre!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon örömteli napja lesz. Ennek oka lehet egészen kicsi is, ma valahogy mégis nyitottabb a boldogságra, mint egyébként. Az is lehet, hogy önre mosolyog a szerencse, és egy nagyon kedvező hírt kap.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma learathatja az elismeréseket. Még azok is kénytelenek gratulálni önnek, akiket eddig az ellenségeiként ismert. A kedvességével, elfogulatlanságával ma teljesen le is veheti őket a lábaikról. Ellenségből szövetségest faraghat.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás