Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sokféle lehetőséget kínál önnek a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsa magát a céljaihoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adjon, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodorják.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma nagyon jó hírt kaphat, ami feldobja kedvét. Ez a hír ráadásul a jövőjére is befolyással lehet. Sok változás lesz az életében. Talán sok kötelezettség is a közeljövőben, de annál több elismerés is. A mai napon még lazítson!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap az öné. Ne hagyja hát, hogy bárki is eltántorítsa attól, amit tenni akar. Az akadályok legfeljebb kerülőutat jelenthetnek, de semmiképp sem azt, hogy más célt kellene kitűznie, mint amit eltervezett. Minden út oda vezet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha lehet, legyen kevésbé ítélkező a mai napon a családtagjaival, rokonaival kapcsolatban. Különben még úgy járhat, hogy a végén saját magát is el kell ítélnie. Ha mégis így történne, kérjen bocsánatot!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A párkapcsolatában és a baráti kapcsolataiban is csupa jóra számíthat. A munkahelyén ugyan lehetnek felhők a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatja napsugaras mosolyával. Ma mindenkire boldogságot sugároz lénye.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szerencsére ma semmi olyan dolga nincs, ami elvonhatná a figyelmét attól, amit igazán fontosnak tart. Tulajdonképpen még a munkáját is érdekesnek fogja tartani, és abban is meglátja az örömet vagy elégedettséget.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nehezen indul a nap, nem várt akadályokkal kellhet szembenéznie. Terveket sző erre a hétre, és talán valamilyen romantikus vonzalom is leköti figyelmét. Ha szingli, most érdemes kezdeményezni!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma különösen örömét leli a szervezési tehetsége kiélésében. Amikor már mindenki bepánikol egy hirtelen felmerülő probléma miatt, ön az átcsoportosítással és újraszervezéssel sikert érhet el. A főnökei elismerését is ismét kivívja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A múltját illető elintézetlen ügye miatt főhet most a feje. Valamilyen részlet kiderül, ami vagy az ön, vagy pedig mások számára szolgálhat meglepetésekkel. Ha már egyszer így alakult, érdemes végre tiszta vizet önteni a pohárba.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valakivel ma összehozhatja önt a sorsa. Az illetőt talán már régről is ismeri, vagy ha mindennap találkoznak is, mégsem találtak még egymásra lelkileg. Ma megnyílnak egymás előtt, és megváltozik a kapcsolat minősége.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha nem elég óvatos, könnyen valami nem várt probléma mutatkozhat meg a párkapcsolatában. Ön ugyan szereti a bajt. Talán kereste is. Ám ha már itt van, a háta közepére nem kívánná. Előzze meg inkább!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nyugtalan, nehezére esik az egy helyben ülés és a koncentráció. Pedig jó lenne, ha odafigyelne a munkájára. Különben megeshet, hogy egy hiba miatt épp hogy később szabadul, mert túlóráznia kell. Pedig valahol nagyon várják!