A lóverseny önmagában is izgalmas és látványos esemény, de egy-egy futam sokkal izgalmasabbá válhat, ha a verseny kimenetelére, illetve kedvenc lovainkra fogadni is tudunk. A sportfogadásnak ez a különleges válfaja egyelőre kevésbé ismert és elismert a hazai játékosok körében, a statisztikák azonban azt mutatják, hogy a Szerencsejáték Zrt. játékosai egyre nyitottabbak a számukra egyelőre ismeretlen fogadási lehetőségek iránt.

A lóversenyfogadás élményét ma már nem csak a versenyek helyszínén, hanem a lottózókban is átélhetjük, hiszen a Kincsem+ naponta kínál nemzetközi fogadási lehetőséget a játékosok számára. A lóversenyeket sokan kedvelik idehaza, néhányan azonban inkább csak a fantasztikusan gyors lovakban gyönyörködnek, azok teljesítményével, erejével és nyerési esélyeivel nem igazán vannak tisztában. A lóversenyek szerelmesei és szakértői október 15-től szabadon választott lovakra is köthetnek fogadást a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban. Míg a Kincsem+TUTI gépi játék esetében nem szükséges a lóversenyekben való jártasság, a téteket ugyanis egy algoritmus teszi meg a játékos helyett, addig a szelvény kitöltésével a fogadók válaszhatnak tetszésük szerint 5 (plusz egy tartalék) lovat, amelyet megfogadnak.

A Szerencsejáték Zrt. által forgalmazott játékok ugyan nem a veszélyes, függőség szempontjából kockázatos kategóriába tartoznak, a vállalat fontosnak tartja mind a felelős játékszervezést, mind a szerencsejáték-függőség prevencióját és kezelését, amelyekre működése során kiemelt hangsúlyt fektet annak érdekében, hogy a játék tényleg csupán játék maradjon.