Őskáosz, vita, veszekedés! Erre készüljenek a Halak





A hét utolsó munkanapja nem lesz vidám, szinte mindegyik csillagjegyre valamilyen bosszúság vár.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.16.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jobb, ha ma nem kezd vitát a kedvesével anyagi dolgokat illetően. Ezzel ugyanis nagyobb zűrzavart keverhet, mint gondolta volna, aminek mosolyszünet lehet a vége. Pedig van okuk a vidámságra is, és nem is kell hosszasan keresgélniük...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A hirtelen dührohamokat nem könnyű egy régi társkapcsolatban feldolgozni. Egy friss szerelemben ezek az indulatok még könnyen a szexualitás terepére vezethetők. Borzasztóan szenvedélyes viszony kezdődhet most az életében.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A párjával most fél szavakból is megértik egymást. Most érzi is, nemcsak tudja, hogy vitára okot találni mindig lehet, de az mennyire felesleges! Hisz nem vezet sehova. Ön ennél messzebbre tart.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Partnere költekezése miatt kerülhet veszélybe a családi kassza. Ez azonban a nyár ideje, a kötelező pihenésé, és nyaralásé, ami természetesen nagyobb kiadásokkal jár. Ne sajnálja, hanem inkább próbálja meg ön is élvezni az ebből adódó lehetőségeket.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A szerelmet most nem érdemes máshol keresnie, mint a saját otthonában. A bolygók segítik önt abban, hogy az esetleges vitás kérdéseket szeretetben rendezhessék.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Idegenkedéssel tölti el egy helyzet, pedig az igazság az, hogy ön az, aki változott, nem pedig a külvilág. Ha önmagát sikerülne végre elfogadnia olyannak, amilyen, akkor a helyzetével is könnyebb lenne megbékélnie.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Minél több jót tesz ön a környezetével, minél szebbé igyekszik varázsolni azt, annál több jót is kap vissza belőle. Ám ez csak akkor igaz, ha amit ad, azt szívből adja, sajnálat, elvárások és irigység nélkül. Kedve támadhat valamilyen művészi tevékenységhez is: alkosson!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön most teljesen irányíthatatlanná vált: legalábbis a kedvese így élheti meg jelenlegi viselkedését. Nem baj, amíg legalább ön tisztában van azzal, mit is akar. A változásokat, lelki életének mély átalakulását azonban még önnek is nehéz lehet saját magában követnie.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma különösen fogékonynak mutatkozik mások lelkiállapotára, ami csak akkor romboló, ha túlságosan negatív beállítottságú emberek veszik körül. Ezért inkább kerülje az rosszkedvűek társaságát!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Régi sebeit nyalogatja még mindig, amivel saját maga gátolja meg annak a lehetőségét, hogy továbblépjen. A boldogságra most nagy esélye lenne, ha végre észrevenné azt is, hogy mi lehet másként, mint eddig volt.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hiába is próbálja megváltoztatni a párját: a változást csakis magán kezdeményezheti. Higgye el, ha így tesz, annak hatását hamarosan meg fogja érezni a kapcsolatán is. A boldogság ugyanis nem állapot, hanem szemlélet kérdése.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap sajnos nem kedvez a kapcsolatának: a veszekedés szinte elkerülhetetlen. Ám, ha kellemes környezetben, mondjuk nyaraláson éri önöket ez a feszültséget hozó időszak, annak ereje még jóra is fordítható.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás