Kos (03. 21. – 04. 20.)

Várja önt a szerelem. Hiába van józan esze, az most nem számít, nem segít abban, hogy józanul is tudjon dönteni. Szeretne tovább játszadozni a lehetőségekkel, amiben oly nagy gyönyörűségét leli.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Talán a nyár teszi, a sok napfény, vagy a virágok illata, de újra szerelembe eshet. Még ha az idősebb generációhoz tartozik is, akkor is megélheti, hogy a szíve ifjú és bohó. Használja ki ezt a ritka felemelő érzést, de ne engedje, hogy a már meglévő kapcsolata emiatt boruljon.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szép nyár különösen kellemes társasági életet ígér önnek esténként, a vizek még éjjel is arra várnak, hogy ön megmerítkezzen bennük. Ne halogassa tovább, induljon útnak!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem kellene annyit aggodalmaskodnia a pénzügyek miatt. Ha folyton a fogához veri a garast, azzal megakadályozza bizonyos dolgok állandó áramlását. Ha szórja a pénzt, persze az sem jó. Találja meg a középutat!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Vidámságával ön valóságos sziget a világban. Az emberek sok energiát nyernek önből, néha azonban túl sokat is. Mindent nem adhat oda, valamit magának is meg kell tartania. Ezért kerülje azokat az embereket, akik túl sok erőt, energiát elvonnak öntől.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma megteheti az első lépéseket ahhoz, hogy rendezze otthoni problémáit. A haladás nem lesz gyors, de tapasztalni fogja, hogy ahogy lassan rendeződik a lakáshelyzete, a párkapcsolata, úgy fog alakulni a pályája, a karrierje is.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az egyik testvérétől, vagy távolabbi rokonától igen bölcs tanácsokat kaphat az érzelmi frusztrációit illetően. Habár a társának talán tényleg nem szabad kiteregetni minden gondját, valakinek mégis muszáj. Beszélje ki a bánatait!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Több lazításra, több szerelemre volna szüksége. Ha az utóbbi időben túlhajszolta magát, akkor nehezére eshet kijönnie az ezzel járó lelkileg görcsös állapotból. Az illóolajok, a lágy zene, a virágok segíthetik önt az ellazulásban.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön független és barátságos, de ki nem állhatja, ha bárki beleavatkozik a magánéletébe. Annyira, hogy ezt néha még annak is felrója, akire pedig a leginkább tartozik: a kedvesének. Márpedig hozzá kell szoknia, hogy a társának saját akarata és elgondolása van.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne mérgelődjön, ha valami nem sikerül. Bőven kárpótolja az élet rövidesen! Legyen elég a tudat, hogy ön a legjobb tudása szerint megtett mindent. Úgy általában is nagyobb békében kellene élnie önmagával, hisz tudja, a boldogság valahol itt kezdődik.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Semmi kedve a társával tervezett közös programhoz, ám még sincs alkalma lemondani azt. Ezért egész délelőtt morgolódik, esetleg csak egyetlen, a nem kedvére való emberek társaságában eltöltendő este miatt. Inkább ne is törődjön velük, hisz bárhol jól érezheti magát, ha önmagát adja!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Okkal, vagy ok nélkül, de úgy érezheti, hogy senkitől nem kap megfelelő érzelmi támogatást. Ebből fakadóan lehetnek problémái az otthonában. Pedig vannak olyan családtagjai, akik ön mellett állnak, csak fel kellene emelnie a telefont.