Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy most kezdődő ismeretség új, nagyon izgalmas fejezetet nyithat az életében. A szerelemnek olyan ízét ismerheti meg, amit eddig meg sem mert kóstolni. Ez a mámorító érzés teljesen fogva tartja.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A bolygók jelzése szerint elsimulnak a lelkében a viharok, és ez a belső elégedettség a környezetéhez való viszonyán is nyomot hagy. Ma szót ért mindenkivel, és ha már régóta vágyik valamire (vagy valakire), most azt is bevonzhatja az életébe.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha mára időzített egy fontos megbeszélést, akár családi, magánéleti témában, most nagyon ügyesen fogalmazza meg érveit, ellenérveit. Nem teljesen hideg fejjel dönt, de erre nincs is szükség – jó, hogy végre hagyja az érzéseit is szóhoz jutni.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A bolygók most akkor hoznak igazán jót szerelmi téren, ha már komolyan tervez a párjával, ugyanis a közös élet megalapozásához kínál kedvező helyzetet. Ha csak keresgéli az igazit, akkor egyszerre több partnert is felkínál a sors, és nehéz lesz választani.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nyugodt nap helyett feszültségre, váratlan látogatókra, hirtelen érkező sürgős megbízásokra számíthat. Ráadásul olyan emberekkel kell tárgyalnia, akik sokkal lassabb fordulatszámon pörögnek, mint ön. Ellenkezés, vitatkozás helyett próbáljon rájuk hangolódni.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem lesz könnyű dolga a párjának a mai napon, mert hol rajta köszörüli a nyelvét, hol meg tőle várja, hogy mindazt, amit ön elrontott, hozza helyre. Ha szereti, mindent megtesz, de az ő türelmének is van határa.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A barátaihoz fűződő kapcsolata lassan megváltozik. Ezekben a napokban kell ráébrednie, hogy néhányan végleg kiléptek az életéből, ám egyikük a barátságnál sokkal mélyebb kapcsolatot szeretne.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A biztonság utáni vágyát elnyomja a hiúsága. Ugyanis egy nagyon hízelgő ajánlattal keresik meg. Ez az új pozíció rangot ugyan ad, de anyagilag bizonytalan. Érdemes alaposabban tájékozódni a részletekről.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Érzékeny, szentimentális hangulatban van – legalábbis magához képest, hiszen tűzjegyként ritkán szokott a múlton révedezni. Talán egy olyan személy jár mostanság a fejében, akivel úgy hitte, már nincs közük egymáshoz, és most kiderül, hogy mégiscsak van…

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy levél, sms vagy egy e-mail alaposan felkavarja. A személyes beszélgetés sokkal többet ér, mert akkor a hangsúlyokból, gesztusokból is olvashat, főleg, ha szerelmi közeledésről, eddig titkolt vonzalomról van szó.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kedvességével, humorával könnyen leveszi a lábáról az embereket! De amikor közelebb kerülnének egymáshoz, megijed az érzésektől. Hagyja magát szeretni!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A családja kritikáját alaposan szűrje át az érzésein. A partnerével szemben nagyon elfogult, szerencsére jó értelemben. Ne próbálja kívülállóként megítélni a kapcsolatát, mert úgysem tud tárgyilagosan dönteni!