Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az Uránusz a meglepő, hirtelen változások bolygója megkezdi előremozgását. Ez gondoskodik arról, hogy ne unatkozzon a mai napon. Olyan változások várhatók, amik felrázzák és döntésre kényszerítik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az Uránusz előreindulása érezteti hatását. Bármit is sodorjon ma az útjába az élet, őrizze meg híres higgadtságát, és megfontoltan döntsön. Késznek kell lennie ugyanakkor a változásra is. Ha megmakacsolja magát, akkor most a sors kényszeríti cselekvésre.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Váratlan hírt kap, vagy az események szintjén áll be hirtelen változás. Szerencsére önnek nem jelent nehézséget a rugalmas viselkedés, hozzáállás, és mindig adekvát választ tud adni a hirtelen fordulatokra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A saját igényeire kellene koncentrálnia, és a barátait is e szerint megválogatni. Gondolja végig, ki az, akitől nem kap támogatást, csak lehúzást? Új embereket is megismerhet ma, csupa olyanokat, akik jó hatással vannak önre.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Meglepheti ma a környezetet a döntéseivel. Nem kell az unalomtól tartania amúgy sem: a véletlen ma nagy szerepet kaphat életében. Minden azon múlik, mennyire nyitott. Egy új barátság is elkezdődhet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyan téren érhet el jó eredményeket ma, amire igazán nem is számított. Talán valami rejtett képességére derül fény, vagy olyan kapcsolatára számíthat, akiről már rég meg is feledkezett. Használja ki a kínálkozó lehetőségeket!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bizonytalan, de csak azért, mert folyton a külvilágnak akart megfelelni. Kövesse azt a bizonyos belső hangot: ma biztosan számíthat „utasításaira”. A nagy találkozások mindig végzetszerűek. Ma is összefuthat valakivel, akivel később még szorosan összefonódik majd a sorsa.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem tud és nem is szabad elzárkózni a megújulás, az újító eszmék, technikák, tendenciák elől. Ez akár átszervezést is jelenthet, ami valamiképpen felszabadítólag hat önre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A világ változik, és ez a változás még önt sem kerüli el. Hiába próbál meg mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit ugyanakkor változtat is. A megújulást joggal várja el öntől a kedvese is. Járjon utána, mire is vágyik!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szokatlan, véletlen egybeesések, furcsa fordulatok jellemzik a mai napot. Talán ennek hatására változtat valamivel kapcsolatban a véleményén is. Az is lehetséges, hogy áttörést ér el egy feladatban, amivel eddig nem boldogult.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Zseniális ötletek, érdekes sugallatok jellemzik a mai napot, és az események is felpörögnek ön körül. Nagyon jól „veszi a kanyart”, büszke lehet magára, hisz mindig elfogulatlanul, objektíven szemléli az eseményeket.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Olyan tapasztalatokat élhet ma át, amik tágítják látókörét. Kedvező események várhatók, amik a változás irányába terelik az életét. Higgye el, hogy ezek hosszú távon mind a fejlődését szolgálják.