Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai napon kedvező hatások érik, sokat fejlődhet az emberismeret terén is. Ráadásul az estéje is jól alakulhat: egy kellemes vendégre is van kilátása. Készüljön a szerelmes, romantikus kalandra fel!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kiegyensúlyozott és jókedvű: a maga nemében szinte egyedülálló a mai napon. Segítsen, hogy mások is átérezhessék azt a jókedvet, ami önben olyan önkéntelenül megtermett. A derű ma sokakra ráfér. Legyen bőkezű!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge csupa jó hírt jelent! A pozitív gondolkodás ereje ma nagyon erős, most bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe. Érdemes ma végiggondolni, mit is szeretnénk elérni a közeljövőben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Talán nem viselkedett mindenben helyesen az utóbbi időben barátaival, vagy alkalmi ismerőseivel. Valakiben tüskét hagyott a kapcsolatuk, és ez önnek is egyre több fejfájást okozhat. Rágódás helyett legyen kezdeményező a békülésben!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Sokkal többen szeretik önt, mint ahány ellenlábasával mostanában találkozni volt kénytelen. Keresse a jó emberek társaságát! Ha nem is tudja leépíteni minden nehézséget adó kapcsolatát, némelyiktől azért szabadulhat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge remek hatással van az élete minden területére, de elsősorban a gondolkodására: most képes meglátni mindenben a jót, a hasznosat, és ez a hozzáállás segít, hogy a valóságban is pozitív irányt vegyenek a dolgok.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Gyakran érzi magát magányosnak mostanság, de ez nem így van. Sokan vannak ön mellett, és ha nem is tudják megosztani önnel minden pillanatukat, azért sokszor és szeretettel gondolnak rá. És ez a gondoskodásukon is látszik. A tettek beszélnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma különösen érzékeny lehet, ezért minden esély megvan arra, hogy fel is dúlhassák a lelkét. A pihenés jó ötlet, de csak akkor tereli el igazán a figyelmét, ha az aktív pihenés valamely formáját választja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge áldást hoz önre. Valamilyen módon ma biztosan megnyilvánul az égi szerencse! Az angyalok kísérik minden célkitűzésben, tervében. A környezetével is nagyon harmonikus most a kapcsolata.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán egyesekben ellenérzéseket kelt a mai viselkedése: de legalább ön kiáll a maga vélekedése mellett. A látszat ellenére titkon sokan egyetértenek önnel. Ha azonban valódi támogatókat akar, ne adja fel egykönnyen!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Különös érzések kerítik ma a hatalmába: úgy érzi, mintha a világ a feje tetejére állt volna. Csak nehezen tudja majd visszájára fordítani. Mielőtt azonban végképp feladná, gondolkozzon el, mit kellene másképp tennie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valaki a távolból szereti önt, és nagyon is sokat gondol önre. Mégis félénksége miatt tartózkodó és visszahúzódó. Próbáljon meg ráhangolódni, ki is lehet az. Egy elkapott pillantás árulkodó lehet. Tegye meg ön az első lépést!