Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön már tudja jól, amit egyébként csak kevesen: csak saját maga változtathat a sorsán. Nem is várja, hogy valaki majd mindent megold ön helyett, tudja jól, miben kellene mozdulnia, és ma meg is teszi az első lépéseket.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha valami nem megy olyan simán, mint ahogy azt eltervezte, ne erőltesse! Amit most megtagadnak öntől a csillagok, holnap tálcán kínálhatják.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igen jó formában van, a szelleme ma kristálytiszta. Olyan kérdésekben is tisztán látja a megoldást, amit eddig csak homályosan érzett. Ma jött el az ideje annak, hogy bele is vágjon a dolgába. Ne halogassa, csak veszítene!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne hagyja, hogy olyasvalaki szóljon bele az életébe, akiről úgy véli, semmi köze hozzá, hogy ön mit csinál. Persze, ha a szavai sehogy sem mennek ki a füléből, az jelentheti azt is, hogy mégiscsak igaza van. De ezt nehogy megmondja neki!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Sokan vannak ön körül, de kérdéses, hogy mind barát-e. Vannak, akik meglehetősen egyoldalúan értelmezik a kapcsolatukat. A bajban most kiderülhet, hogy ki is az, akire tényleg számíthat. Válogassa meg jól, kinek tárja fel a lelkét!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne essen kétségbe, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt ön elképzelte. A változás mindig váratlanul csap le önre, és ez bizonyára most is így van. Inkább azt keresse, mi lehetne, ne azt, hogy mi maradt el. Legyen figyelmes!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Már napok óta nem tudott pihenni, semmi lazításra nem adott módot magának. Márpedig a szervezete nagyon megsínyli az örökös hajszát. Ha egy barátja ma fürdőbe hívja, vegye ezt égi jelnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az életet komolyan kell venni, de nem olyan véresen és szigorúan, mint azt ön teszi mostanában. Megszokta, hogy a környezetével vívjon, de ez a viaskodás lehet fesztelenebb is, barátságosabb is. Élcelődjön, oldja a feszültségeket, ne gerjessze!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagy várakozással tekint az ön előtt álló nap elé. Minden oka megvan a készülődésre, valamilyen reménye ma valóra válhat, fogadja el azonban azt is, ha nem teljesen és egészében. A részeredmény is eredmény, a többi majd meglesz később.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma próbára tehetik a béketűrését. Talán a külvilág úgy látja, hogy túl sokat harcol, és feleslegesen is. De igaza van: ha csak a kisujját is ingyen nyújtja, akkor legközelebb a fél karját kérik. Ne hagyja magát bekebelezni!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A rossz nyelvek nem kímélik a Vízöntőket. Valamilyen pletykálkodás célpontjává válhat, de a legjobb, ha ügyet sem vet rá. Minél jobban hadakozik, minél inkább felfújja a dolgot, az annál nagyobbra dagad. Legyintsen, nevessen.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Rég lehetett olyan jó napja, mint amilyen a mai lehet. Az otthonába beköltözik a szerelem. S nem is akárhogyan. Persze lehet, hogy önnek kell kiugrasztania a nyulat a bokorból. A veszekedés sem kizárt, de a kibékülés sem.