Oroszlán, ma nagyon figyeljen arra, kinek tárja fel a lelkét





Nem minden arany, ami fénylik..., ez a közmondás most a baráti társaságára is igaz lesz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.16.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön már tudja jól, amit egyébként csak kevesen: csak saját maga változtathat a sorsán. Nem is várja, hogy valaki majd mindent megold ön helyett, tudja jól, miben kellene mozdulnia, és ma meg is teszi az első lépéseket.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha valami nem megy olyan simán, mint ahogy azt eltervezte, ne erőltesse! Amit most megtagadnak öntől a csillagok, holnap tálcán kínálhatják.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igen jó formában van, a szelleme ma kristálytiszta. Olyan kérdésekben is tisztán látja a megoldást, amit eddig csak homályosan érzett. Ma jött el az ideje annak, hogy bele is vágjon a dolgába. Ne halogassa, csak veszítene!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne hagyja, hogy olyasvalaki szóljon bele az életébe, akiről úgy véli, semmi köze hozzá, hogy ön mit csinál. Persze, ha a szavai sehogy sem mennek ki a füléből, az jelentheti azt is, hogy mégiscsak igaza van. De ezt nehogy megmondja neki!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Sokan vannak ön körül, de kérdéses, hogy mind barát-e. Vannak, akik meglehetősen egyoldalúan értelmezik a kapcsolatukat. A bajban most kiderülhet, hogy ki is az, akire tényleg számíthat. Válogassa meg jól, kinek tárja fel a lelkét!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne essen kétségbe, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt ön elképzelte. A változás mindig váratlanul csap le önre, és ez bizonyára most is így van. Inkább azt keresse, mi lehetne, ne azt, hogy mi maradt el. Legyen figyelmes!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Már napok óta nem tudott pihenni, semmi lazításra nem adott módot magának. Márpedig a szervezete nagyon megsínyli az örökös hajszát. Ha egy barátja ma fürdőbe hívja, vegye ezt égi jelnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az életet komolyan kell venni, de nem olyan véresen és szigorúan, mint azt ön teszi mostanában. Megszokta, hogy a környezetével vívjon, de ez a viaskodás lehet fesztelenebb is, barátságosabb is. Élcelődjön, oldja a feszültségeket, ne gerjessze!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagy várakozással tekint az ön előtt álló nap elé. Minden oka megvan a készülődésre, valamilyen reménye ma valóra válhat, fogadja el azonban azt is, ha nem teljesen és egészében. A részeredmény is eredmény, a többi majd meglesz később.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma próbára tehetik a béketűrését. Talán a külvilág úgy látja, hogy túl sokat harcol, és feleslegesen is. De igaza van: ha csak a kisujját is ingyen nyújtja, akkor legközelebb a fél karját kérik. Ne hagyja magát bekebelezni!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A rossz nyelvek nem kímélik a Vízöntőket. Valamilyen pletykálkodás célpontjává válhat, de a legjobb, ha ügyet sem vet rá. Minél jobban hadakozik, minél inkább felfújja a dolgot, az annál nagyobbra dagad. Legyintsen, nevessen.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Rég lehetett olyan jó napja, mint amilyen a mai lehet. Az otthonába beköltözik a szerelem. S nem is akárhogyan. Persze lehet, hogy önnek kell kiugrasztania a nyulat a bokorból. A veszekedés sem kizárt, de a kibékülés sem.





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás