RETRO RÁDIÓ

Okosan segítse szerelmét a Bak!





A nehéz élethelyzetekben is ott kell lenni a szerelmünk mellett, de a támogatást nem szabad összekeverni a szolgai buzgalommal. Kedves Bak! Értő figyelemmel segítsen!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.11.
csillagjegy horoszkóp

November 11.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Dolgoznia kell önmagán, az érzelmi állapotán. Szabaduljon meg a régi terheitől, nézzen szembe a problémáival és ha ezt megtette saját magáért, beköszönthet a várva-várt boldogság. Rég vágyott rá, lépje át az akadályt!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Megkapta a jó hírt, amelyet nagyon várt egy ideje. Igaz, az örömbe némi üröm is került, ugyanis nem azt kapta, amire számított. Persze, így sem panaszkodhat, hiszen új utak nyílnak meg ön előtt. Tartsa meg a lelkesedését!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Bízzon az ösztöneiben, a megérzéseiben, ha azt mondják: engedjen el valamit. Ez a valami, vagy valaki, akihez ragaszkodik, nem érdemel többet, csupán ön tulajdonított neki túl nagy figyelmet. Nehéz lesz, de tegye meg saját magáért.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Érzékeny hangulatában van, ám ez most előnyére válik, ugyanis emiatt sikerül meghoznia pár olyan döntést, amelyeket már rég kellett volna. Nyugodtan folytassa a „menetelést”, minden egyes lépése csak jobbá, könnyebbé teszi az életét.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Itt az idő a kockáztatásra, amihez végre elég energiája is lenne. A csillagok arra intik, hogy ha ragaszkodik a régi módszerekhez, annak sok értelme nem lesz. Túl komolyan veszi az életet, olyannyira, hogy szinte elvész a részletek között.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Egy közeli ismerősének szüksége van a segítségére, ami nem lesz könnyű, ugyanis az illető magánéletébe is jócskán bele kell másznia. Önnek viszont szerencsét ígérnek a csillagok, amit használjon ki, éljen a felkínált lehetőségekkel.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ahhoz, hogy valamit megjavítsunk, nem elég az éppen kialakult hibát megjavítani, egészében kell megvizsgálni a dolgokat. Ha alaposan ránéz a kialakult helyzetre, megtalálhatja a probléma eredetét, amelynek orvoslása nem is lesz nehéz.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Vigyázz magadra! - ez a mondat általában az egészségünk megvédésére utal, illetve arra, hogy az ember szabaduljon meg a káros szenvedélyeitől. Az ön esetében viszont azt jelenti most, hogy szánjon időt a lelkére, élje ki művészi hajlamait.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

El kell merülnie az ön körül kialakult helyzetben, bár ez nincs kedvére. Ha ezt megteszi, könnyebben tud segíteni a problémákon. Ami a szerelmi életét illeti, ne merengjen többé a múlton, tanuljon a régi leckékből: menjen, aki menni akar.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Segítse szerelmét a nehéz élethelyzetekben is, de a támogatást ne keverje össze a szolgai buzgalommal. Kellő távolsággal, de értő figyelemmel és gondoskodással vegye körül őt. Ez mindkettőjük számára elhozza a megfelelő állapotot. Kedvese hálás lesz.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Kétségeivel, félelmeivel saját magának okoz gondot, de szerencsére a megoldás nem kerül túl nagy erőfeszítésébe. Vigyázzon arra, hogy ne siesse el a dolgokat, mert az átgondolatlanság az esetek többségében inkább terheket hoz magával.

Halak

II. 20.–III. 20.

Tele van energiával, ezért könnyebben fogadja be környezete elképzeléseit, ötleteit, sokkal nyitottabban reagál a váratlan helyzetekre. Nem csoda, hogy jól érzi magát a bőrében. Élvezze ki a helyzetet, és ha van kedve, vidítsa fel a többieket is.

 

November 12.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Hallgasson a megérzéseire, de ahhoz, hogy ezeket valóban meg is hallja, csendre, elvonulásra van szüksége, és ezek a feltételek otthon nem biztos, hogy teljesülnek. Maradjon egyedül, hogy ráhangolódjon a megfelelő hullámhosszra.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ma lesz az a nap, amikor nem tudja és nem is akarja magában tartani a véleményét, de attól még megpróbálhatja azt szép csomagolásba helyezni. A maga módján segíteni fog annak, aki kéri, csak már kissé unja, hogy nagylelkűségét általában senki sem viszonozza.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Mostanában szinte minden gondolata a pénz körül forog, de azt ön is tudja, hogy ennek nincs értelme. Ha úgy érzi, elakadt pár feladata megoldásában, kérjen tanácsot hozzáértő ismerőseitől, barátaitól. Nyugodjon meg kicsit.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Nagyszerű nap az újrakezdésre, legyen szó szerelemről, tanulásról, új munkahelyről. Bármi is legyen az, az életében ez egy kiváló rész lesz. Ne merengjen a múltján, hiszen ön is érzi: már sokkal erősebb és tapasztaltabb, és az óriási erőt ad mindenhez.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Mostanában nem mindig biztos a saját döntéseiben, cselekedeteiben, de az önt körülvevők reakciójából ítélve az út helyes, amelyet választott. Aggódjon kevesebbet, megkezdett útját folytassa abban a szellemben, ahogy elhatározta.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Az utóbbi időben igazán elmondható önről, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott és kész a cselekvésre, hogy a szakmai élete felfelé íveljen. Szerelmi életében szeretne egy kis változatosságot, de nem biztos, hogy ezt kívülről kellene megszereznie.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A régi szokásai csak nehezítik az életét, így tehát, ha már elkezdett letérni a kitaposott útról, ne forduljon vissza. Tartson ki, és vigye végig, amit szeretett volna. Ha nagyrészt ön a felelős az új életéért, akkor tegyen is érte!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Komoly beszélgetés vár önre egy közeli barátjával vagy kollégájával, akinek kissé félresiklott az élete, de ezzel sokat fog segíteni az illetőnek. Szerezzen be plusz pontokat az égiektől és az ön lelkének is jól fog esni a támogatás!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Eljött az ideje, hogy felvegye a kapcsolatot egy régi, kedves, nagyon közeli emberrel. Persze, ezt sokkal könnyebb mondani, mint megtenni, de ne aggódjon túl sokat a beszélgetés kimenetelén, egyszerűen csak kezdjen bele!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Kiváló új ötletei, javaslatai vannak a munkáltatói számára. Nyugodtan mondja el ezeket, ne aggódjon, hogy ki mit gondol ezekről, mert akiknek kell, azok érteni és értékelni fogják, hogy energiát öl a cég ügyeinek megoldásába.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ma egyáltalán nincs kedve dolgozni, sőt, semmi hasznosat tenni. Szeretne csak úgy létezni. Hallgasson hát az érzéseire, néha ez is belefér. Menjen ki a házból, sétáljon, szívjon friss levegőt, egyszóval, rázza fel magát!

Halak

II. 20.–III. 20.

Felmerült egy probléma, amelynek számos megoldása lehet, de önt mindegyik variáció elszomorítja. Hallgasson most a szívére és minden rendben lesz. Lelki ereje után most megerősödik a fizikai ereje is. Ha sportolni szeretne, kiváló időszak a kezdésre.





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás