Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most egy kicsit szétszórt, kiegyensúlyozatlan, de bízhat mások megértésében, türelmében. Törődjön többet önmagával, lelki egyensúlyával. A Vízöntő-telihold értékes felismerésekhez segítheti hozzá.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sokat foglalkozik személyes és családi ügyeivel. Túl sokat rohangászott mások érdekében, most meghittségre, nyugalomra vágyik, s arra, hogy időnként egyedül legyen. Jól is teszi, ha szakít egy kis időt az elvonulásra, mert így ismét magára találhat.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szabadságra és valamiféle változásra éhes. Hosszú ideig a munkára, a túlélésre koncentrált, most egy kicsit lazítani akar. Szórakoztató pillanatokra vágyik, és ezt szerencsére meg is adják az égiek. Éljen a lehetőségeivel!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kitűnő alkalma adódik arra, hogy valami szépet, értékeset vásároljon, amire már régóta vágyik. Saját kívánságait most valóra válthatja, ha jól körülnéz az üzletekben. És szánjon is erre pénzt, mert amúgy mindig mások érdekeit nézi, magára alig gondol.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy terve nem jön össze, mert meglepetésszerűen közbejön valami, de sebaj, az élet bőségesen kárpótolja. Izgalmas és eseménydús órákra számíthat, és számtalan nem várt örömben lehet része. Ha szingli, most kellene ismerkednie.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bár általában igencsak nehezére esik, ma mégis képes az ellazulásra, kikapcsolódásra. Kedves, kellemes élményei lesznek, megéli a pillanat örömeit, békéjét. Harmonikusan kapcsolódik másokhoz, és ez a párkapcsolatában is meghitt órákat jelez.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha összetűzésbe keveredett élete párjával, annak legalább felerészben ön is az oka. A baj az, hogy a hajlamos túlságosan is a karóhoz kötni azt a bizonyos ebet. Márpedig, ha nem hagy elég mozgásteret a másik akaratának is, akkor az könnyen szakadáshoz vezethet.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ismerkedős kedvében van. Ahhoz, hogy nyitott legyen az érzelmi kapcsolatokra, meg kell válni az álcáitól, szerepeitől, amiket azért vesz magára, hogy védje magát. Csak ezt követően remélheti, hogy megtalálja azt, aki már felfigyelt önre.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A gáláns, életvidám Nyilas most szívügyekben is sikeres. Sok energiája van, szexuális étvágya megnő. Alkalmas az időszak a hosszú távú döntések meghozatalához, mert most tisztán látja a lehetőségeit.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Néha muszáj lenne hagynia, hogy a párja is beleszóljon az ön döntéseibe. Ez jó érzés neki is. Ráadásul ha semmiben sem hallgat rá, akkor a végén nagyon egyedül fogja magát érezni. Ne zárkózzon magába: ossza meg vele a terveit, gondolatait!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Igencsak rámenősnek mutatkozhat a szerelemben. Hódítani, csábítani akar, ami most könnyen is megy. De legyen válogatós abban, hogy kivel is flörtöl! Könnyen eshet ugyanis a saját csapdájába, és meghódít valakit, akivel aztán nem tud mit kezdeni…

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Mindenki az ön kedvében akar járni, egyszerre többen is csaphatják a szelet. Ön azonban csak annak higgyen, akinek a szemébe nézve nem zavarosságot, hanem tiszta fényt lát. Ha már van társa, akkor az ő tüzét is felélesztheti újra, ami megkönnyíti önnek a választást.