2021. január 17.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szép napja lehetne, de egy váratlanul kirobbanó vita nagy veszekedéssé fajulhat. Kivéve persze, ha elegendő önismerettel rendelkezik ahhoz, hogy még időben megálljt parancsoljon az indulatainak…

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ellenőrizze, hogy valóban igaz-e az a hír, ami akarva-akaratlanul a tudomására jutott. Még ha az ismerőse megbízhatónak is tűnik, akkor is lehet, hogy a személyes érintettsége miatt meglehetősen torzan adta elő az igazságot.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.).

Egy barátja miatt aggódik, nem is alaptalanul. Egészségügyi panaszai vannak, vagy rosszul menedzseli a dolgait, és emiatt fő a feje. Keresse fel! Ha máshogy nem tudnak beszélni, legalább telefonon érje el.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Halak jegyében jár. Egész nap otthon tevékenykedik, süt-főz, rendbe teszi az elhanyagolt dolgokat. Most valahogy kikapcsolja és megnyugtatja a házi munka, és közben végiggondolja az elmúlt hét történéseit. Utána pedig jólesik a pihenés.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A dolgai nem mindig alakulnak úgy, ahogy tervezi őket, ezért pedig hajlamos lehet a társát hibáztatni. Nincs igaza. Az események közrejátszása mellett az ön nemtörődömsége is lehet oka a csalódásnak.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A bosszankodás nem segít. Ha keresztülhúzzák a terveit, akkor azzal teszi a legjobbat magának, ha jó képet vág a dologhoz, és csak azért is kellemesen érzi magát! Higgye el, egy idő után még megjátszania sem kell magát.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma végre kirobbanó formában van, és ez elég önnek ahhoz, hogy új terveket faragjon a jövőre nézve. Minden, amit eddig tett, most beérni látszik, és rövidesen látható eredményt hoz.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Halakban jár. A társa sokat morgolódik azért, mert ön túl szabadon éli meg a párkapcsolatukat. Önt persze pont ezzel a zsörtölődéssel lehet a leginkább elriasztani. De mielőtt ellenállásból kivívná a szabadságát, gondolkozzon el az ő érvein is!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Megbántotta egy közeli ismerősét, amitől lelkifurdalása támadhat. Kesergés helyett inkább vegye a fáradtságot, és emelje fel a telefont. Az illető talán már el is felejtette a dolgot, és feleslegesen idegeskedik miatta.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma kiderülhet, mennyire lehet számítani önre. Rossz hírt kaphat egy barátja vagy a kedvese, és ennek kapcsán hihetetlen lelkierejéről és jóságáról tehet tanúbizonyságot. Ne hátráljon meg a nehézségek elől, lépjen a tettek mezejére!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érdemes ma tanácsot kérnie az idősebb rokonoktól. Olyan új meglátásokra tehet szert ugyanis, amik komolyan segíteni fogják a közeljövőben.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Feleslegesen aggodalmaskodik, talán a pénzügyek, vagy a jövő tervei aggasztják. Jót tenne egy kis környezetváltozás, de mivel most utazni nem igazán lehet, legalább kirándulni menjen el. A természet feltölti energiával, életerővel!