A Skorpióban lévő Vénusz egy kissé megkavarja a szerelmi és erotikus életét ennek a három csillagjegynek – írja a Ripost.

Skorpió

Szeptember 10-én a Hold és a Vénusz is a Skorpió jegyén halad át! Ez kell egy ilyen szenvedélyes jegy szülöttének. Most aztán nem lesz egyszerű a csábítást elengednie. Ha belemegy a játékba, most nem bánja meg, csak kérdés, hogy mi az amit feláldoz érte. A felelősség nagyon fontos, de érzi, hogy merre kell menni! Előfordulhat, hogy most mindenkit félresöpör egy érkező kapcsolatért. Jól dönt-e vagy sem, azt nem lehet tudni, egy biztos, elsöprő szenvedéllyel találkozhat. Akkora energiákat mozgat most meg, ami még önre is újdonságként hat.

Bak

Őrületes ez az időszak. A munkából végre kicsit kitekint, és máris vonzza a rengeteg szempárt. Egyik buli után jön a másik, nem biztos, hogy partnere ennek örülni fog. Nemcsak a féltékenység jelenhet meg önök között, de még alapja is lesz párja megérzéseinek? Vigyázzon, mit választ, egy isteni szerető nagy ajándék, de rengeteg bosszúság is lehet az életében. Kérdés, most mennyire hajtja a vére, és hogy áll éppen a párkapcsolatban. Egy biztos, kiderülhet, hogy most mi a fontos és mi az, amit szeretne megtapasztalni.

Halak

Álmok és képek keringenek egy ideje a szeme előtt. Ne csodálkozzon! Szenvedélyes napokat ígér önnek az elkövetkező időszak. Figyeljen a magánéletére, adjon lehetőséget, hogy minden valóra váljon, ami az elképzeléseiben már régen szerepel. Fantasztikus éjszakákat hordoz egy csillagállás. Ki tudja, hosszú távú szeretőre vagy szerelemre is lelhet. Ez most nem is önön múlik. Kérdés, kit küldenek most az égiek az életébe. Fogadja el jótékony ajándékukat! Mindenképp személyes fejlődését szolgálja ez az élethelyzet. Engedje meg magának az érzést!