Mit látsz meg először a képen?

Ne tüzetesen vizsgáld meg a fotót, csak egy gyors pillantás vess rá, aztán amit először vélsz felfedezni a képen az megmutatja milyen ember is vagy valójában. Izgalmas önismeret ez, hajrá fedezd fel magad!

Fotó: Youtube

Egy idős férfi arca

Nagyon energikus vagy és produktív. Bármit megtennél a munkádért, szinte állandóan sietsz, és alaposan belefeledkezel feladataidba. Olykor annyira, hogy meg is szűnik körülötted a külvilág, és ez sajnos a család, a barátok rovására is mehet. Szeretnél kitűnni, és szeretnél jobbá válni másoknál. Fontos számodra, hogy bizonyíts és elismerést szerezz. Nehezen fogadsz el segítséget, sokkal jobban szereted saját erődből elérni mindazt, amit kitűztél célodul. Hajlamos vagy rá, hogy érzelmeidet elfojtsd és megpróbálj nem tudomást venni róluk. Ezért nem ismeretlen számodra a stressz és a szorongás – írja a Ripost.

A nő

Finom, lágy, nőies természet vagy, jellemzően nyugodt és higgadt maradsz még a stresszes helyzetekben is. Békés életre törekszel, nem idegeskedsz fölöslegesen, nem kapkodsz, nem akarsz kitűnni a tömegből, a legfontosabb számodra az, hogy harmóniában legyél és jóban önmagaddal. Elfogadod az életet úgy, ahogy van, és igyekszel mindent megtenni annak érdekében, hogy gördülékenyen haladjanak a dolgaid. Empatikus vagy és kedves, könnyen ismerkedsz, szinte mágnesként vonzod magadhoz az embereket. Legnagyobb vonzerőd magabiztosságodban rejlik és abban, hogy önbecsülésed is helyén van.

Ember a sziklán

Ellentmondásos személyiséged van. Gyakran találod magad stresszes helyzetekben és olyan problémás szituációkban, melyekben tehetetlennek érzed magad. Sokszor válsz más emberek manipulációinak áldozatává. Leginkább azért vagy ilyen sokszor kiszolgáltatott, mert képes vagy ugyan megfelelő és jó döntéseket hozni, mégis nagyon gyakran félsz azokat meglépni. Figyelned kell arra, hogy jobban bízz magadban, és távol tartsd magadtól a számodra negatív embereket és energiákat, mert ezek komoly hatással lehetnek egészségedre is.