Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Mars a Bikába lép a mai napon. Erőteljesen hat önre ez az energia, fékezi gyorsaságában, de ez egyáltalán nem hátrány, sőt! Megfontoltabbá válik a következő időszakban, így képes jó döntéseket hozni, amelyek hosszú távon is működnek.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Mars a Bika jegyébe lép a mai napon és rengeteg energiát ad önnek. Ideális időszak ez mindenféle hosszú távú tervének a megvalósítására! Egyre vigyázzon csak: a makacssága, „kőfejűsége” is fokozódik. Ez persze hozhat kapcsolati problémákat.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Merkúr a Rák jegyébe lép, és fokozza önben az intimitás iránti igényt. Ha szingli, most nem elégítik ki a múló flörtök, románcok, arra vágyik, hogy mélyebben kapcsolódjon valakihez. A családi kapcsolatok is sokkal hangsúlyosabbá válnak.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Merkúr a Rák jegyébe lép, és felpörgeti ön körül az állóvizet. Most mindenfajta terve sokkal gördülékenyebben halad, beleértve a munkahelyi és a magánéleti intéznivalókat is. Remek időszak következik az életében.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Örömhírrel indulhat a napja, aminek következtében az emberi kapcsolatai is sokat javulhatnak. Lám, már egy mosoly is mi mindenre képes. A derű megolvasztja a jégcsappá vált szíveket, elhidegült kapcsolatokat.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Egy régi barátságról megint kiderülhet, hogy kiállta a próbát. A nehéz dolgokon is túl tudja tenni magát, ha egy jó barát ön mellett van. És ez most is, a mai napon is így történhet. Hálálja meg neki!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Nem kellene mindenkit beavatnia élete titkaiba. Különösen akkor nem, ha még önmaga sem biztos a helyzete, az érzései felől. Lehet, hogy kevés örömért túl nagy terheket vesz a vállára. Még van választása…

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A családtagjainak köszönheti, hogy jól megszervezett napi programja felborulhat. Mégsem kellene dühösnek lennie rájuk emiatt. Amit ma elszalaszt, azt nyugodtan bepótolhatja holnap, de amit ma nyer általuk, arra holnap hiába várna.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Szereti a munkahelyét, és a családi életét is igazán boldognak tudhatja. Megvan ugyanis önben az a ritka erény, hogy képes legyen felülemelkedni az apró kicsinyességeken, fukarságokon, csalafintaságokon. Tartsa meg ezt a jó szokását!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Nagy tervei vannak, de ezekről egyelőre nem szabadna beszélnie. Egyrészt azért, mert még maga sem biztos a végrehajtás és a kidolgozás felől. Másrészt azért, mert ha más teszi ezt meg ön helyett, akkor sohasem tudja már megvalósítani.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ön az engedékeny emberek közé tartozik, ma azonban túlságosan eluralkodhat önön a szigorúság. Majdhogynem rigolyássá kezd válni, annyira ragaszkodik a szabályokhoz. A szabály csak addig jó, amíg támasz, nem korlát.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A magánéleti konfliktusok felzaklatják, felrázzák önt csendes tetszhalott állapotából. Ennek ez esetben inkább örülnie kell: ez az, ami bemozdít, beindít önben dolgokat. Az élete új fordulatot vehet, ha meghallja a hívást.