Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai napon olyan feladatot kaphat, amit kifejezetten utálatosnak tart. De ha félreteszi az előítéleteit, akkor még az is megtörténhet, hogy meglátja a dolog szépségét. Ön szeret újítani: most miért ne tenné?

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Minél őszintébben és határozottabban viselkedik, annál inkább célt érhet. Ám ez nem jelenti azt, hogy gátlástalanul és bántóan szókimondónak vagy éppen parancsolgatónak kellene lennie. Vékony a határ, de önben megvan az érzék.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ideje lenne végre belátnia, hogyha ön körül minden változik, átalakul, akkor ön sem állhat többé ellent ennek a változásnak. Sőt: van, aminek végre elébe is kellene mennie. Akkor ön lehetne végre az, aki diktál. Használja a vonzerejét!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Mutassa meg kompromisszumkészségét! Nagy szerepe lehet benne, hogy milyen otthon a légkör. Ahogyan abban is, hogyan telik majd ez a hétvége. Elég néhány gesztus a békéhez, és ön ennek nagymestere.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma úgy érezheti magát, mint egy időzített bomba: egyetlen apró szikra miatt képes lehet lángra lobbanni. A külvilág tulajdonképpen csak ürügyet szolgáltat ahhoz, hogy kikelhessen magából. Mivel is elégedetlen tulajdonképpen?

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne engedje szabadjára az indulatait, főleg ha kevésbé rokonszenves kollégáival igen kínos ügyekről kénytelen tárgyalni. Bármennyire igaza van, könnyen elveszítheti a kiharcolt vagy megérdemelt előnyét, sőt, a karrierjét is veszélyezteti.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Igazán nem lehet panasza a sorsra, a véletlenek is a kezére játszanak. Még azok az ellendrukkerek sem tudják lelohasztani, akik pedig nem tisztességes eszközökkel igyekeznek keresztbe tenni önnek. Ezzel ugyanis egy rossz lépéstől óvják meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jól teszi, ha ma különösen erős lelki páncélzattal vértezi fel magát. Olyan helyről érheti támadás, ahonnan a legkevésbé várta volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik, és azt sem tudja, mit beszél. Legyen elnéző, de határozott!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jobban végig kellene gondolnia, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban van. Általában bízhat a megérzéseiben, és jó emberismerőnek mondhatja magát. Most azonban valaki kifog az éleslátásán. Vigyázzon a hízelgőkkel!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Tanuljon az elmúlt hetek eseményeiből, és használja ki most az útjába kerülő lehetőségeket. Ugyanakkor a szokásos rámenőssége helyett szelídebb módszerekkel szerezzen érvényt akaratának.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Magánéletében fontos lehet, hogy megmutassa párjának, hogy fontosak önnek a közös törekvések. Ellenkező esetben vitákra számíthat, ami ugye egyiküknek sem hiányzik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Családi örömökben lehet része, ez azonban együtt járhat némi pénzügyi gondokkal is. Bosszankodás helyett gondoljon arra, hogy a pénzügyek igazából mindig csak másodlagosak. Még ha a mai világban annyira elsődlegesnek is éljük meg.