Mérleg, ma rád mosolyog a szerencse





Ennek a csillagjegynek most semmire sem lehet panasza.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.22.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai napon olyan feladatot kaphat, amit kifejezetten utálatosnak tart. De ha félreteszi az előítéleteit, akkor még az is megtörténhet, hogy meglátja a dolog szépségét. Ön szeret újítani: most miért ne tenné?

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Minél őszintébben és határozottabban viselkedik, annál inkább célt érhet. Ám ez nem jelenti azt, hogy gátlástalanul és bántóan szókimondónak vagy éppen parancsolgatónak kellene lennie. Vékony a határ, de önben megvan az érzék.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ideje lenne végre belátnia, hogyha ön körül minden változik, átalakul, akkor ön sem állhat többé ellent ennek a változásnak. Sőt: van, aminek végre elébe is kellene mennie. Akkor ön lehetne végre az, aki diktál. Használja a vonzerejét!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Mutassa meg kompromisszumkészségét! Nagy szerepe lehet benne, hogy milyen otthon a légkör. Ahogyan abban is, hogyan telik majd ez a hétvége. Elég néhány gesztus a békéhez, és ön ennek nagymestere.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma úgy érezheti magát, mint egy időzített bomba: egyetlen apró szikra miatt képes lehet lángra lobbanni. A külvilág tulajdonképpen csak ürügyet szolgáltat ahhoz, hogy kikelhessen magából. Mivel is elégedetlen tulajdonképpen?

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne engedje szabadjára az indulatait, főleg ha kevésbé rokonszenves kollégáival igen kínos ügyekről kénytelen tárgyalni. Bármennyire igaza van, könnyen elveszítheti a kiharcolt vagy megérdemelt előnyét, sőt, a karrierjét is veszélyezteti.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Igazán nem lehet panasza a sorsra, a véletlenek is a kezére játszanak. Még azok az ellendrukkerek sem tudják lelohasztani, akik pedig nem tisztességes eszközökkel igyekeznek keresztbe tenni önnek. Ezzel ugyanis egy rossz lépéstől óvják meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jól teszi, ha ma különösen erős lelki páncélzattal vértezi fel magát. Olyan helyről érheti támadás, ahonnan a legkevésbé várta volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik, és azt sem tudja, mit beszél. Legyen elnéző, de határozott!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jobban végig kellene gondolnia, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban van. Általában bízhat a megérzéseiben, és jó emberismerőnek mondhatja magát. Most azonban valaki kifog az éleslátásán. Vigyázzon a hízelgőkkel!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Tanuljon az elmúlt hetek eseményeiből, és használja ki most az útjába kerülő lehetőségeket. Ugyanakkor a szokásos rámenőssége helyett szelídebb módszerekkel szerezzen érvényt akaratának.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Magánéletében fontos lehet, hogy megmutassa párjának, hogy fontosak önnek a közös törekvések. Ellenkező esetben vitákra számíthat, ami ugye egyiküknek sem hiányzik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Családi örömökben lehet része, ez azonban együtt járhat némi pénzügyi gondokkal is. Bosszankodás helyett gondoljon arra, hogy a pénzügyek igazából mindig csak másodlagosak. Még ha a mai világban annyira elsődlegesnek is éljük meg.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás